Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Inici accidentat de les votacions dels pressupostos participatius de Calafell

Un problema tècnic ha obligat a tancar la votació durant unes hores
El Castell de Calafell. | BP Diari

 

Els ciutadans de Calafell havien de començar a votar aquest dilluns 29 d'octubre les diferents propostes que han quedat finalistes als pressupostos participatius, però l'inici del període de votació no ha estat l'esperat. Segons ha informat l'Ajuntament de Calafell a través de les xarxes socials, en el moment d'activar les votacions «s'ha produït un problema tècnic», que des del consistori estan intentant resoldre. Per aquesta raó, s'ha procedit a tancar la votació, afegint des de l'Ajuntament que s'avisaria quan la incidència estigués resolta. Pels voltants de les cinc de la tarda, l'incident havia quedat resolt.

 

El període de votació que s'obria avui s'ha d'allargar fins al dia 11 de novembre i està obert per a tots els empadronats al municipi més grans de setze anys. L'Ajuntament havia habilitat la plataforma electrònica decidim.calafell.cat per fer les votacions, tot i que, fins a les cinc de la tarda, aquesta ha estat tancada. En cada vot només es pot apostar per una de les 28 propostes que han estat seleccionades d'entre les 36 que es van presentar a la primera fase.   

 

Propostes de tota mena als pressupostos participatius de Calafell

L'Ajuntament de Calafell disposa de 400.000 euros per les propostes dels pressupostos participatius que surtin escollides, que s'han de desenvolupar durant el 2019. Cada proposta no pot superar els 200.000 euros. Entre les que es poden votar hi ha adquirir un llagut nou, adequar una pista d'atletisme, reconstruir la barca Francisca, fer un nou bot salvavides, implantar el carril bici en diferents zones, adequar les colònies de gats, crear un hort urbà, fer millores en seguretat, informació i interconnexió amb el bus a l’estació de Segur de Calafell o instal·lar una font a la plaça de Pau Casals.

 

Totes les 28 propostes que han passat el tall dels tècnics municipals es poden consultar en el següent enllaç. Calafell és un dels municipis que impulsa els pressupostos participatius els últims anys, igual que han fet a l'Arboç o la Bisbal del Penedès

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris