La Policia Local de l'Arboç salva la vida d'un conductor que patia una aturada cardiorespiratòria

La ràpida reacció ha permès estabilitzar l'home fins a l'arribada dels serveis d'emergències
Agents de la Policia Local de l'Arboç salven la vida d'un conductor que patia una aturada cardiorespiratòria | Ajuntament de l'Arboç

 

A primera hora del matí d'aquest dimecres, 24 de juliol, diversos agents de la Policia Local de l'Arboç han salvat la vida d'un conductor que havia patit una aturada cardiorespiratòria.

 

Els fets han tingut lloc al voltant de tres quarts de set del matí, a la carretera N-340, quan un home de 67 anys, veí de Barcelona, que circulava amb el seu vehicle al pas de la via pel municipi, ha perdut els sentits; la seva acompanyant, ha sortit del cotxe demanant auxili, moment en què un altre conductor s'ha aturat i ha trucat al telèfon d'emergències 112.

 

 

 

Actuació ràpida i eficaç dels agents locals

En qüestió de minuts, la Policia Local de l'Arboç s'ha personat al lloc dels fets, ja que eren el servei més proper que disposava d'un aparell desfibril·lador, indispensable per aquest tipus de situacions. Els agents municipals han aplicat amb prestesa els coneixements que havien rebut per a utilitzar l'aparell, de tal manera que han pogut reanimar amb èxit l'home d'avançada edat.

 

Tot i poder reanimar-lo, el conductor presentava símptomes d'extrema gravetat, motiu pel qual ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital de Bellvitge; mentre que la policia arbocenca ha acompanyat la dona a deixar el cotxe al dipòsit de vehicles i li ha facilitat un taxi per a poder anar fins a l'Hospital, ja que estava molt nerviosa i mancada d'unes condicions adequades per conduir.