Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Agrupació Musical i Majorets Santa Anna del Vendrell celebren els deu anys

Diverses bandes i majorets de Catalunya acompanyaran el grup del Vendrell en el seu aniversari
Una imatge de l'Agrupació Musical de Santa Anna i les seves majorets. | Agrupació Musical de Santa Anna

 

L'Agrupació Musical i Majorets Santa Anna del Vendrell estan de celebració aquest dissabte 15 de setembre, amb la commemoració del desè aniversari des que es van tornar a ajuntar. Per això han programat diversos actes per celebrar-ho a la seva ciutat amb la seva gent, i han convidat a un seguit d'entitats de tota Catalunya que els acompanyaran en aquest dia especial. La festa ha estat organitzada per l'Agrupació Musical i Majorets Santa Anna, amb la col·laboració de l'Ajuntament del Vendrell i la regidoria de Cultura.

 

Entre els convidats hi ha el Triangle de Sants, la Banda Majorettes de Castellar del Vallès, les Majorettes y Tambors de Sant Joan, la Banda Juventud de Sant Feliu de Llobregat, les Majorettes Barbastro, la Banda Germandat Sant Crist de Lepant, l'A.C.H. El Vinagre, i els Gegants del Vendrell. Tots faran una cercavila que sortirà a les deu del matí de la Rambla Cañas, al barri del Tancat. Després de recórrer la ciutat, s'acabarà a la Rambla del Vendrell, on hi haurà una exhibició dels grups participants.

 

Recuperats el 2008

L'Agrupació Musical Santa Anna del Vendrell es va crear el mes d'abril del 2008, a partir d'una proposta dels antics components de la Banda de Cornetas, Tambores i Majorettes Santa Anna del Vendrell, que havia estat activa als anys 80 i 90. La nova entitat va néixer amb el suport pedagògic i instrumental de l'Escola de Música Pau Casals, així com del Pla d'Educació de l'Entorn i l'escola Teresina Martorell, que van cedir part de les seves instal·lacions per poder fer els assajos.

 

En l'actualitat, l'Agrupació Musical Santa Anna està formada per un ampli grup de músics que conformen el gruix principal, sempre oberts a les noves incorporacions. Des del 2014, l'entitat va recuperar les majorets, passant a anomenar-se Agrupació Musical i Majorets Santa Anna. La seva primera actuació conjunta va ser per la Fira de Santa Teresa d'aquell mateix 2014. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris