Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Demanen ajuda per trobar un gos perdut a l'AP-7 al Vendrell

El gos va desaparèixer en una àrea de descans de l'autopista
La gosseta que s'ha perdut a l'AP-7 a l'altura del Nou Vendrell. | BP Diari

 

Mobilització a través de les xarxes socials per trobar una gosseta que es va perdre en una àrea de descans de l'autopista AP-7 a l'altura del Vendrell. Els seus propietaris han demanat ajuda i han difós les imatges de la gossa, que es diu Gigi, i va desaparèixer el passat diumenge 20 de gener a una àrea de descans de l'AP-7, en sentit Barcelona, que es troba a l'altura de la urbanització del Nou Vendrell. 

 

Els seus amos han penjat imatges de la gossa a diferents xarxes socials i també han fet arribar la informació a aquest diari, perquè aquesta arribi al màxim de gent. Si alguna persona veu a la gossa en qüestió, pot contactar amb els seus amos, als telèfons que es poden trobar en aquest enllaç. De moment, aquest dijous 24 de gener, quatre dies després que es perdés, encara no s'havia trobat a la gosseta Gigi

 

Troben una gossa perduda a Segur de Calafell

Un cas similar va passar aquest dimecres 23 de gener a Segur de Calafell, amb una gossa de nom Luci que s'havia perdut. Membres del servei de recollida municipal van sortir a buscar-la després d'haver rebut l'avís, acompanyats d'un grup de voluntaris. Sortosament, la van trobar, tot i que va costar agafar-la perquè la gossa estava nerviosa. Finalment, però, ja ha tornat al seu domicili en perfecte estat de salut, segons han informat des de l'Ajuntament de Calafell.

 

Des del consistori han demanat que, en cas que un gos s'escapi de casa, o se'n vegi algun de solt pel carrer, es truqui a la policia local al telèfon 977 69 90 07, informant del lloc on s'ha vist o s'ha perdut el gos i la raça de l’animal, si es pot saber. D'aquesta manera s'activarà el servei municipal de recollida, que buscarà el gos i mirarà d’agafar-lo. Si té propietari, l’animal se li retorna. Si no, s’envia a la protectora.

 

També et pot interessar:

L'Ajuntament de Calafell denunciarà el veí que ha disparat contra diversos gats.

El Vendrell vol controlar la trentena de colònies de gats que hi ha al municipi.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris