Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Cunit obre convocatòria per contractar cinc joves en pràctiques

Han de ser beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya
Façana de l'Ajuntament de Cunit. | BPDiari

 

L'Ajuntament de Cunit ha rebut una subvenció per contractar cinc joves per fer pràctiques al consistori durant un període de sis mesos. Tots ells són beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Els joves desenvoluparan diferents tasques dins el consistori, i els perfils requerits són per un tècnic d'Urbanisme, un informador de ràdio, un tècnic de Patrimoni, un tècnic per l'Arxiu Municipal, i un integrador sociocultural.

 

Per prendre part al procés de selecció és necessari complir una sèrie de requisits que es recullen a la normativa de la convocatòria i a les bases de la selecció. Aquests són estar inscrit al Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, presentar una declaració expressa per participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, estar en situació d'atur i figurar com a inscrit en el Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO), acreditar estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior, o títol oficialment reconegut com a equivalent, o d’un certificat de professionalitat, conèixer les dues llengües oficials a Catalunya (català i castellà) i no haver participat en la convocatòria dels exercicis anteriors, entre d'altres.

 

Inici dels contractes, el 31 d'octubre

L'inici del contracte serà el 31 d'octubre i tindrà una durada de sis mesos. Les persones interessades s'han d'adreçar a l'Oficina de Treball de la Generalitat que els pertoqui per domicili i manifestar el seu interès. El SOC facilitarà els candidats a l'Ajuntament, comprovant que compleixen els requisits de la convocatòria, i el consistori farà la selecció definitiva basant-se en uns criteris objectius que estaran recollits a les bases esmentades

 

El regidor d'Ocupació de Cunit, Jaume Casañas, ha apuntat que «una de les prioritats del SOM Cunit són els joves» i la seva inserció laboral «és molt important perquè s’arrelin al poble i puguin tenir un futur laboral». «Hem treballat fort per tenir aquesta subvenció per poder contractar als joves i que tinguin una primera experiència laboral a l’Ajuntament», ha conclòs el regidor.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris