Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Albinyana es prepara per la cavalcada dels Reis d'Orient

El consistori ha aprovat el pressupost pel 2019 a l'últim ple de l'any
Albinyana es prepara per rebre els Reis d'Orient. | BP Diari

 

Els habitants d'Albinyana esperen amb delit la cavalcada dels Reis Mags d'Orient del pròxim dissabte 5 de gener. Aquesta passarà pels diferents nuclis del municipi, començant a dos quarts de sis de la tarda amb un recorregut per les urbanitzacions de la Papiola i Bonaterra I. A dos quarts de set de la tarda està previst que Ses Majestats arribin al Centre Cívic de Bonaterra II, on faran un repartiment de regals.

 

A continuació, els Reis d'Orient es dirigiran cap al nucli de les Peces, on està previst que arribin al carrer d'Antoni Gaudí a dos quarts de vuit del vespre. Faran una visita a l'església i repartiran els regals entre els infants de la població. Finalment, els Reis aniran cap al nucli d'Albinyana, on haurien d'arribar a dos quarts de nou del vespre a l'església. El repartiment de regals es farà a la Societat Recreativa. Els actes estan organitzats per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Albinyana.

 

Aprovat el pressupost pel 2019

Precisament, l'Ajuntament d'Albinyana va aprovar el pressupost pel 2019 a l'últim ple municipal, que es va celebrar el 21 de desembre. Els comptes pugen a 2,3 milions d'euros, i es van aprovar gràcies els vots a favor de l'equip de govern de CiU i les abstencions d'ERC i el PSC. Segons l'alcalde, Quim Nin, el pressupost del 2019 «no difereix gaire del que s'ha executat aquest any 2018, se segueix mantenint la mateixa pressió fiscal que els darrers exercicis, amb les taxes i els impostos congelats, i no es preveu concertar cap nova operació de préstec».

 

El consistori també vol mantenir la política de reducció de la despesa, i aposta per la millora de les taxes de recollida selectiva de residus, per evitar els cànons d'entrada a abocadors, i seguir amb les polítiques d'estalvi energètic. El pressupost del 2019 conté convenis d'inserció laboral, ajudes a la Creu Roja i Càritas, ajuts puntuals a situacions de necessitat, i bonificació del transport públic per a les persones jubilades. També hi ha un conveni  amb l'Agrupació Recreativa les Peces per fer la nova seu social. En inversions, destaquen la renovació de la xarxa d'aigua de Bonaterra II, la millora de l'accés al Molí del Blanquillo i la millora dels parcs infantils.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris