Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'alcalde de Santa Oliva desmenteix el subdelegat i diu que no s'ha oposat al pont militar

Josep Carreras assegura que el pont provisional tindria uns costos per la Diputació
Josep Carreras, alcalde de Santa Oliva. | Cedida

 

L'alcalde de Santa Oliva, Josep Carreras, ha desmentit rotundament les acusacions fetes pel subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Josep Sabaté, que aquest matí ha assegurat que el batlle no tenia interès en l'oferiment fet pel Ministeri de Defensa. En declaracions a BaixPendesDiari, Carreras ha respost que en cap moment s'ha oposat a la construcció del pont, afegint que l'última paraula la té la Diputació de Tarragona.

 

«L'exèrcit s'encarrega de posar la plataforma, però abans hi ha uns treballs d'adequació en aquesta zona que tenen un cost econòmic, i que ens van dir que haurien de ser assumits o bé per l'empresa que fa les obres del pont o bé per la Diputació de Tarragona», ha explicat Carreras. L'alcalde també ha dit que des de l'Ajuntament de Santa Oliva ja havien deixat clar que no es podien fer càrrec d'aquests costos. 

 

Reunió aquest divendres amb la Diputació

Per aquesta raó, Carreras ha lamentat les declaracions de Josep Sabaté, assegurant que els últims dies ha parlat diverses vegades amb el subdelegat sobre aquest tema. Demà mateix, l'alcalde de Santa Oliva té una reunió amb la Diputació de Tarragona on s'aclarirà la situació de forma definitiva, donant una resposta a si és viable fer aquest projecte per posar un pont provisional mentre durin les obres que han començat aquesta setmana.

 

En la roda de premsa d'aquest matí, Sabaté ha informat que un grup d'especialistes del Regimiento de Pontoneros de l’Exèrcit de Terra van redactar un informe garantint la viabilitat d'ubicar aquest pont, conegut com a 'Bailey', a la zona. Tot i que Sabaté ha dit que això no suposaria cap cost pel consistori, sí que s'ha puntualitzat que prèviament cal que la Diputació habiliti l'accés i els estreps per al pont. La construcció podria estar feta en 17 dies. La disputa pel pont militar ha causat també el trencament entre ERC i el PSC al govern de Santa Oliva.

 

L'entrada a Santa Oliva. | BP Diari

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris