Alerten del perill que suposa el mal estat d'un bloc desocupat al Vendrell

L'edifici fa anys que està desocupat i ja ha patit despreniments
El bloc que es troba en mal estat al barri del Tancat del Vendrell. | BP Diari
 

Veïns del carrer de Benvingut Socias, al barri del Tancat del Vendrell, han alertat del perill que suposa un edifici desocupat que es troba en mal estat des de fa anys. Es tracta d'un bloc de dos pisos situat al número 58, que fa anys que va quedar buit i té els baixos tapiats. Una lona de color verd cobreix la façana des que es va produir un despreniment a la part alta uns anys enrere. «Van caure totes les rajoles de la part de dalt del segon pis, amb la sort que no passava ningú per sota en aquell moment», confirma un veí a TarragonaDigital.

A instàncies de l'Ajuntament, la propietat del bloc va posar-hi la lona verda, però la situació de deteriorament no ha remès. De fet, de resultes d'aquell despreniment, diversos punts de la façana van quedar oberts, amb el qual entra aigua a l'interior quan plou. Això fa témer als veïns que es puguin produir nous despreniments. Un veí del bloc del costat ha publicat recentment unes fotos a Facebook on es veu el mal estat en què es troba la façana.

Propietat d'una immobiliària en concurs de creditors

Aquest mateix veí ha fet diversos requeriments al consistori per avaluar l'estat de l'immoble, tot i que assegura que no ha rebut resposta. Fonts de l'Ajuntament del Vendrell han apuntat a aquest mitjà que el consistori ja ha fet diversos requeriments a la propietat per actuar a l'edifici, però que el bloc pertany a una immobiliària en concurs de creditors, fet que complica la comunicació. Els veïns demanen una actuació urgent per evitar algun ensurt amb els vianants.

La part de dalt va patir un despreniment fa pocs anys. | BP Diari
 

Afectacions a la via pública

D'altra banda, el Vendrell tindrà aquesta setmana diferents afectacions a la via pública provocades per algunes obres en edifici. Així, aquest dilluns 4 de novembre està tallat un dels carrils de l'avinguda de Jaume Carner pels treballs amb una grua que s'estan fent un en un immoble. Això afecta la parada de taxis de l'estació de Renfe i l'estació d'autobusos. El mateix passarà a la Rambla i al carrer de Prat de la Riba al llarg de la setmana, segons han avançat des del consistori.

"🏥ATENCIÓ: Els CAP de Calafell i Segur restringiran l'activitat aquest novembre" "😡❗ FASTIGÓS: «Llepava els peus» i abusava de dues nenes de 8 i 13 anys a TGN"