Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Tallada la C-14 a Alcover per un accident entre un camió i una furgoneta

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

L'ampliació de l'illa de vianants del Vendrell dependrà del pròxim govern

La licitació no es podrà fer abans de l'estiu del 2019
El Doctor Robert passarà a tenir una plataforma única fins a l'altura de Correus. | BPDiari

 

La lentitud en els aspectes relacionats amb la contractació a l'Ajuntament del Vendrell, junt amb l'estancament de la creació de la nova empresa mixta d'aigües, està retardant molts dels projectes que el consistori volia tirar endavant aquest mandat. Un d'ells és el de l'ampliació de l'illa de vianants del centre de la ciutat, fent una plataforma única a part dels carrers de Prat de la Riba i del Doctor Robert. Tot i que l'actual govern volia iniciar les obres abans de les eleccions, això no serà possible, tal com ha reconegut el regidor d'Urbanisme, Josep Mercadé, al programa 'Per què' de RTV el Vendrell.

 

Les obres no podran començar abans de l'estiu del 2019

El govern local va presentar aquest projecte el juny del 2017, amb la intenció que pogués començar a finals d'aquell mateix any. El projecte definitiu de reordenació d'aquest espai el va aprovar la Junta de Govern el gener d'aquest 2018, apuntant-se aleshores que les obres podrien començar passat l'estiu. De fet, el pressupost per aquest any, que es va aprovar el passat mes de maig, contemplava una partida d'1,6 milions d'euros per fer aquesta actuació.

 

Com amb tants altres aspectes, aquesta partida depenia del cànon que ha de pagar Aqualia quan es faci la nova empresa d'aigües, un projecte que fa dos anys que està encallat. Havent arribat al mes de novembre encara sense aquests diners, la possibilitat que aquestes obres es puguin iniciar abans de les eleccions municipals s'ha dissipat. Mercadé ha afirmat que l'únic que es podrà fer abans dels comicis és l'inici de la licitació de l'obra, i que aquestes ja començarien passat l'estiu del 2019, «a no ser que el nou govern li doni per aturar-les», ha afegit el regidor.

 

El pont de les Madrigueres i les inundacions dels barris marítims

Mercadé també ha parlat al programa de les obres del camí de les Madrigueres, que són el pas previ per poder obrir el pont sobre la riera de la Bisbal. El regidor ha afirmat que ja han començat les obres i que l'obertura del pont i el camí serà una realitat «les pròximes setmanes», assegurant que abans d'acabar l'any ha d'estar tot finalitzat. El regidor d'Urbanisme també ha explicat, respecte a les inundacions dels barris marítims, que l'ACA no contempla aquestes zones com a «zones de risc». L'Ajuntament està treballant perquè els barris marítims s'incloguin al document de l'ACA, per així poder accedir a subvencions.   

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris