Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

2 ferits greus en un accident a la C-14 a Alcover

ATENCIÓ

Incendi de matolls a tocar de l'Escola La Vitxeta de Reus

L'ANC presenta una proposta de primàries per les municipals del Vendrell

Patrícia Sàrrias, del secretariat de l'ANC, desenvoluparà el tema en una conferència a la ciutat
Una concentració independentista a la plaça Vella del Vendrell. | Cedida

 

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) del Vendrell explicarà el pròxim dimecres 14 de novembre la seva 'Proposta de primàries pel Vendrell', en una conferència que es farà a les vuit del vespre al Centre Cívic l'Estació i que anirà a càrrec de Patrícia Sàrrias, del secretariat nacional de l'ANC. La xerrada s'emmarca en la campanya d'inscripció per aquells que vulguin unes primàries a Catalunya que aglutinin a tots els sobiranistes del país de cara a les pròximes eleccions municipals.

 

L'ANC del Vendrell ja ha manifestat les últimes setmanes la seva «preocupació» de cara als comicis municipals del mes de maig, fonamentada «en la possibilitat de tenir un govern local fort, independentista, i clarament pro republicà» i raonada pels resultats de les eleccions al Parlament del passat 21 de desembre, on Cs es va imposar clarament al Vendrell.  L'entitat ha recordat en diverses ocasions que, sense acord entre formacions, surt escollit com a alcalde el de la llista més votada.

 

Objectiu, que el Vendrell sigui un municipi independentista

Per això, han traslladat la seva inquietud als representants dels partits sobiranistes del Vendrell, així com als ciutadans, i reiteren que cal apostar per «la candidatura del poble, una llista de baix cap a dalt on la ciutadania és la protagonista». L'objectiu és que el Vendrell «sigui un municipi clarament independentista». El passat setembre, l'ANC del Vendrell ja va fer un toc d'atenció als partits PDeCAT, ERC i Som Poble perquè es presentin junts en una candidatura «transversal».

 

En el mateix comunicat, l'entitat afegia que, en cas que això no fos possible, promouria unes primàries «a les quals es puguin presentar tots els sobiranistes del Vendrell, inclosos els militants de partits», per tal de bastir una llista electoral «on els ciutadans seran els que posaran l’ordre dels candidats en funció dels vots obtinguts». Aquesta proposta és la que es mirarà d'aprofundir a la conferència d'aquest dimecres vinent al Centre Cívic l'Estació del Vendrell.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris