Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Apareix una furgoneta al mig del mar a la platja de Cunit

No hi havia cap persona a l'interior del vehicle
No hi havia ningú a l'interior de la furgoneta. | Facebook Eloy G.

 

La platja de Cunit s'ha llevat aquest dijous amb un misteri digne del mateix dia de Tots Sants. Una furgoneta ha aparegut encastada a la sorra de la platja de Cunit, ben bé entrant al mar. La presència de la furgoneta de color blau elèctric ha generat molta expectació entre els veïns de Cunit, que en aquest dia festiu s'han llevat amb aquesta curiosa imatge. Sembla que es tracta d'una furgoneta Citroën, el model Berlingo, però es desconeix qui n'és el propietari. El vehicle estava encastat a la sorra de dins el mar de la platja de Cunit, sense ningú al seu interior.

 

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de la presència del vehicle dins l'aigua del mar s'ha rebut a les nou en punt del matí d'aquest dijous, 1 de novembre. El cos de Bombers ha passat l'avís a la Policia Local de Cunit, que s'ha desplaçat fins al lloc dels fets i posteriorment ha avisat una grua per tal de retirar el cotxe de dins de l'aigua. Quan els cossos de seguretat han arribat al lloc on hi havia la furgoneta, han comprovat que no hi havia ningú al seu interior, ni el conductor ni cap acompanyant. 

 

Es desconeix què hi feia la furgoneta al mig del mar a Cunit

Els Bombers han confirmat que a l'interior del vehicle no hi havia cap persona, així que es desconeix si es tracta d'un accident i si hi ha hagut cap persona ferida. No se sap si la furgoneta ha acabat al mar per un accident o si algú ha empès la furgoneta expressament fins a la platja i el mar de Cunit. Així doncs, caldrà esperar a les investigacions de la Policia Local de Cunit, per esclarir qui és el propietari de la furgoneta i per què estava al mig del mar.

 

Imatge del cotxe a la platja de Cunit. | Facebook / Eloy G.

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris