L'Arboç ja té el seu primer carril bici

El carril connecta l'escola Sant Julià amb el centre de la vila
El nou carril bici de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L’Ajuntament de l'Arboç ha posat en marxa el primer carril bici del seu municipi. És un tram d'uns 350 metres que connecta l'escola Sant Julià i l'Institut de l'Arboç amb la biblioteca i el centre de la vila, a través de l'avinguda del Priorat, que també s'ha aprofitat per arranjar. Un cop el carrer està adequat i pintat, en els pròxims dies es posarà una senyalització vertical indicant el carril bici. 

 

Amb aquesta actuació es vol reduir el trànsit en aquesta via, que és molt dens especialment a les hores d’entrada i sortida dels centres educatius. Aquesta infraestructura, conjuntament amb altres estrenades recentment —com la nova pista esportiva o la piscina d’estiu— formen part del pla municipal per fomentar la pràctica de l'esport saludable. La necessitat de dotar de carrils bici el municipi era una demanda que existia des de fa temps per part dels que usen aquest mitjà de transport per desplaçar-se.

 

Banys nocturns amb música a la piscina

D'altra banda, l'Ajuntament de l’Arboç ha anunciat que, amb la col·laboració de l’empresa Inacua l’Arboç, que gestiona les instal·lacions municipals de la piscina, ofereixen una nova activitat a la zona de la piscina municipal d'estiu. Es tracta de banys nocturns amb música, que es faran tots els dijous des d'aquesta setmana i fins al 30 d’agost.

 

Des de les deu de la nit i fins a la mitjanit, els ciutadans podran prendre un bany, acompanyats amb de la música en directe del DJ arbocenc Jordy Ribé. A més, el servei de bar de la terrassa també estarà obert. Aquesta activitat és gratuïta per a tots els abonats i té un cost d’un euro pels no abonats, siguin nens o adults a partir de quatre anys. Aquesta actuació està prevista dins les activitats del Pla Local de Joventut i és una iniciativa de la regidoria de Joventut i Lleure, per dinamitzar el municipi en aquests mesos d'estiu.