L'Arboç acull un concert a la fresca d'Essència de Gospel

L'espectacle funcionarà amb taquilla inversa, de manera que cada espectador decidirà quant val el concert
Els vilafranquins Essència de Gospel actuen per primera vegada a l'Arboç. | Cedida

 

L'estiu és sinònim de carrer, de bon ambient i de gaudir de la fresca. És per això que l'Ajuntament de l'Arboç ha organitzat per aquest proper divendres, dia 26 de juliol, el concert del grup Essència de Gospel. A partir de les deu de la nit, el conjunt procedent de la localitat veïna de Vilafranca del Penedès actuarà a la vila per primera vegada en un concert d'una durada d'una hora i quart.

 

El grup coral, format el 2007, està compost per una vintena de cantaires, acompanyats per Daniel González al piano i Víctor Solana a la bateria i dirigits per Argemí Curto. En la sessió d'aquest divendres repassaran el seu repertori, que abasta des dels diferents estils del gòspel més tradicional fins a un de més contemporani que compta amb temes dels compositors més actuals d'aquest gènere com són Bazil Meade, Joe Pace o Donald Lawrence, entre altres. I tot, amb tocs d'altres gèneres com el blues, el soul i el jazz.

 

El concert funcionarà amb taquilla inversa

L'Ajuntament de l'Arboç ha decidit posar en pràctica, en aquest concert, el sistema de la taquilla inversa, una vella fórmula utilitzada en espectacles, concerts i formes de fer art que s'ha instal·lat al territori en els darrers anys. El concepte, que malgrat tot encara resulta trencador, consisteix a convertir l'espectador en aquell qui decideix el valor del concert que acaba de presenciar.

 

D'aquesta manera, els assistents pagaran el que vulguin, puguin o considerin un cop finalitzat l'esdeveniment, sense un preu mínim ni màxim, però conscients i amb respecte per la música i per aquells que la practiquen i d'ella en viuen com a professió. Així doncs, Essència de Gospel oferiran aquest pròxim divendres un espectacle ple d'energia amb la clara voluntat de fer passar una bona estona a tothom que els vulgui escoltar i amb el clar desig que tothom en surti animat.