Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

L'Arboç impulsa la 3a Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer

També es fa la primera edició de la Cursa 'Kids Run Colors i Familiar'
Una edició anterior de la Cursa Contra el Càncer de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç celebra el diumenge 7 d'octubre la tercera edició de la Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer, una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç i organitzada aquest any junt amb el Club Esportiu l’Arboç. La cursa tindrà sortida a la plaça de la Vila i ofereix tres possibilitats d'inscripció, una marxa a peu de cinc quilòmetres, una cursa també de cinc quilòmetres i la nova cursa Kids Run Colors i Familiar de només un quilòmetre, especialment adreçada als nens i les seves famílies.

 

La Kids Run Colors i familiar es tracta d’una cursa holi no competitiva que es pot fer en modalitat cursa o caminada, i també alternant-ne una i altra. A banda de l’avituallament final, tots els participants rebran la bossa del corredor, amb una samarreta tècnica, fruita, beguda, i altres regals i sorpreses. Per a més informació i inscripcions tothom es pot adreçar a la pàgina web www.athleticevents.net, o bé realitzar la inscripció presencial a les dependències municipals del Punt d’Informació Juvenil, a la Casa de Cultura, en horari de les 18.00 a les 20.00 hores, de dilluns a dijous.

 

Preu reduït fins al 26 de setembre

El preu de la inscripció fins al 26 de setembre és de dotze euros per la cursa de cinc km i de deu euros per a la marxa a peu. La inscripció de la Kids Run Colors i Familiar serà de dos euros. Del 27 de setembre fins al 3 d’octubre, el preu de la inscripció pujarà un euro per modalitat, excepte la Kids Run Colors i Familiar. Totes aquelles persones que estiguin inscrites a la Marxa i la Cursa de cinc km tenen inclosa la participació a la Kids Run Colors i Familiar d'un km, incloent-hi una bossa de colors holi a la seva bossa del corredor.

 

Uns dels objectius prioritaris de la cursa i marxa, a banda de fomentar l’esport, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Un 50% del preu de la inscripció anirà destinat a la lluita contra el càncer i els beneficiaris seran l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la Fundación Más que Ideas. L'Ajuntament de l'Arboç donarà més informació de la cursa els pròxims dies. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris