L'Arboç ja té guanyadors de la campanya comercial 'Compra i guanya'

En total s'han repartit premis per valor de més de 3.000 euros
Els guanyadors de la campanya comercial de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha donat a conèixer els guanyadors de la sisena edició de la campanya comercial 'Compra i guanya', que impulsa la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica. Aquesta és una campanya que es fa cada any el mes de juny per ajudar a dinamitzar el comerç local, i a la qual l'Arboç hi participa com a municipi per estar adherit al Pla de Barris del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, junt amb 30 municipis més.

 

Aquest 2019, per primer cop hi podien prendre part la totalitat dels comerços de la vila, amb el qual no ha calgut fer dues campanyes paral·leles, com en anteriors edicions. Així, s'ha comptat amb la participació de 64 establiments del municipi que, durant tot el mes de juny, han repartit més de 20.000 butlletes entre els clients que compraven. Tots ells han valorat de forma molt positiva la campanya comercial.

 

Més de 3.000 euros en premis

Aquest passat dijous 4 de juliol s'ha fet el sorteig a través d'un programa en directe als estudis de Ràdio l'Arboç, amb la presència del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Alfons Ribas, el jutge de pau accidental de l'Arboç, Ramon Vallverdú, i el tècnic de turisme municipal, Sergi Sedó. El valor total dels premis que s'han donat pujava a més de 3.000 euros i el nom dels guanyadors es pot consultar en aquest enllaç.

 

L'endemà del sorteig, el divendres 5 de juliol, es va fer a la Casa de Cultura un petit acte de lliurament dels premis a tots els agraciats, que va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, així com del regidor de Turisme i Promoció econòmica, Alfons Ribas. Altres municipis com el Vendrell també han dut a terme aquesta campanya de promoció del comerç local, que està vinculada al Pla de Barris de la Generalitat de Catalunya.