Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Arboç dona a conèixer els establiments guanyadors de la Ruta dels Platets

Se sortegen tres premis entre tots els participants
La Ruta dels Platets de l'Arboç ha tingut molt bona rebuda. | Cedida

 

L'Arboç ha donat a conèixer els dos establiments guanyadors de la cinquena edició de la Ruta de Platets, celebrada l'últim cap de setmana de setembre i el primer d'octubre. El passat dissabte 13 d'octubre s'acabava el termini perquè tots aquells que han participat en la ruta poguessin presentar la seva butlleta segellada a l'Oficina de turisme de l'Arboç. Els participants havien de presentar un mapa segellat amb vuit dels deu segells, i només per això ja rebien un clauer commemoratiu.

 

A més a més, els vint primers que ho han fet han rebut un val de cinc euros per gastar a qualsevol dels establiments que van prendre part a la Ruta dels Platets. Els que van completar els deu segells també van poder triar quins van ser el millor platet i el més original. D'aquesta manera, el platet 'Caneló fred de peix', presentat pel Cafè de la Rambla, ha estat escollit pels participants com el millor platet, mentre que el platet 'Il·lusió', de La Andaluza, ha estat triat com el més original.

 

Sorteig de tres premis pels participants

Tots els que han pogut completar els deu segells del mapa entraran ara al sorteig de tres premis, concedits per l'Ajuntament de l'Arboç i el Rasclet Viatges. Aquests són una nit en un hotel de cinc estrelles a mitja pensió per a dues persones a Lloret de Mar, un cofre Plan B 'Escapada Rústica', i un cofre Plan B 'Cuines del Món'. El sorteig es farà el pròxim dijous 25 d'octubre a les 12.15 hores en directe als estudis de Ràdio l'Arboç

 

La cinquena Ruta dels Platets de l'Arboç ha estat organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració del Rasclet Viatges. Ara, l'Arboç ja es prepara per viure la fira de l'Enramada, el certamen dedicat a aquesta coca típica del Penedès, que viurà enguany la seva sisena edició el cap de setmana del 26 i el 27 d'octubre.

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris