Membres de Protecció Civil de l'Arboç.

L'Arboç homenatja els membres de Protecció Civil pel treball que estan fent durant la pandèmia

També hi haurà un record per Borja Boga, mort el passat 2020

L'Arboç farà aquest dissabte 20 de febrer un homenatge als membres de Protecció Civil del municipi, per la tasca que han realitzat en els moments més durs de la pandèmia del coronavirus. L'acte es farà a les dotze del migdia a la Giralda, però no estarà obert al públic per les restriccions que estan vigents per la Covid-19.

Des de l'Ajuntament valoren la «implicació i predisposició» mostrada en tot moment pels membres de l'agrupació, que són voluntaris. La tasca que van fer en els moments més delicats de la pandèmia va consistir a portar menjar i medicaments a persones i famílies que ho necessitaven. Els integrants rebran una medalla i un diploma.

Homenatge a Borja Boga

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'acte que es farà a la Giralda també servirà com a homenatge i record a un membre de Protecció Civil que va morir aquest passat 2020. Es tracta de Borja Boga, que era president de l'Associació de voluntaris de Protecció Civil a l'Arboç i un membre destacat d'aquest col·lectiu al conjunt de la comarca.