L'Arboç millora el servei de neteja, manteniment i conservació de la via pública

El consistori ha reforçat l'equip de neteja municipal amb dos operaris
L'Arboç millora el servei de neteja, manteniment i conservació de la via pública | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat aquest divendres, 2 de novembre, millores en la conservació i neteja pública de la vila. El consistori arbocenc ha aprovat l'adjudicació del servei de conservació, manteniment i neteja de la via pública, amb una ampliació de la plantilla de dos treballadors.

 

Ja des d'aquesta mateixa setmana, els operaris s'han posat a treballar en la neteja de males herbes, la terra i la brutícia que s'ha acumulat en el paviment dels diferents carrers del municipi com a conseqüència de les fortes pluges de les darreres setmanes.

 

En donar llum verda a aquest dispositiu, l'Ajuntament també espera la col·laboració veïnal, per tal que notifiqui les incidències que cregui oportunes al consistori, i així poder respondre de la manera més ràpida possible amb l'actuació dels operaris municipals.

 

 

Els arbocencs escullen reformar l'escola Sant Julià

360 veïns i veïnes de l'Arboç han participat en la votació dels Pressupostos Participatius 2018, i amb un ampli consens de 226 vots, la proposta escollida ha estat la de 'Reformar íntegrament l'escola Sant Julià'.

 

D'aquesta manera, fins a 40.000 euros seran destinats a la reforma del centre escolar, de la qual la principal intervenció serà per reformar i adequar els lavabos del centre, que es trobaven força deteriorats.

 

L'escola Sant Julià de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç estrena un punt de recàrrega de vehicles elèctrics

La cooperativa Cevipe del Baix Penedès ha instal·lat un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a les seves instal·lacions situades a l'Arboç. Situat al quilòmetre 3,8 de la carretera TP-2124, que connecta amb Banyeres del Penedès, consta de dues places reservades.

 

Aquest punt de recàrrega és d'accés gratuït per a tots els usuaris de les instal·lacions de la cooperativa, en una iniciativa de Cevipe per «avançar cap a la sostenibilitat de l'activitat humana».