L'Arboç obre les inscripcions de parades per la Fira de Santa Llúcia

La fira es farà el pròxim mes de desembre
La Fira de Santa Llúcia de l'Arboç se celebra el mes de desembre. | Ajuntament de l'Arboç
 

L'Ajuntament de l'Arboç ha obert el termini d'inscripció de parades per a la Fira de Santa Llúcia, que es farà el pròxim mes de desembre. Aquesta fira, que té un vessant nadalenc i un altre de tradicional, rep cada any milers de visitants, en les dates prèvies a les festes de Nadal. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes de tot el Penedès, així com una de les més importants de Catalunya.

 

L'organització va a càrrec de l'Ajuntament, per així agilitzar tots els tràmits. Per a més informació o per a inscripcions de parades es pot trucar al telèfon 977 670 621 o bé enviar un e-mail a pij@arbocenc.cat. En les pròximes setmanes, des del consistori es donaran a conèixer més detalls sobre l'edició d'aquest 2019 de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, així com el programa d'actes previst.

 

Joves en pràctiques a l'Ajuntament del Vendrell

Per altra banda, diferents ajuntaments del territori tornen a rebre aquests dies els joves seleccionats per fer pràctiques laborals dins el programa de la Garantia Juvenil. Un d'aquests consistoris és el del Vendrell, que aquest dijous 31 d'octubre ha donat la benvinguda a sis joves que faran pràctiques durant sis mesos en diversos departaments. Concretament treballaran com a tècnic de medi ambient, tècnic de participació ciutadana, dues tècniques d’intermediació laboral, tècnica de joventut i tècnica de recursos humans.

 

Durant aquest mes d'octubre, s'ha realitzat un procés de selecció a l'Eina dirigit a joves menors de 30 anys que han finalitzat els estudis de Grau i que volien fer pràctiques laborals a diferents departaments de l'Ajuntament del Vendrell. Els sis joves seleccionats han estat rebuts aquest dijous per l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez.

 

Els joves que faran pràctiques a l'Ajuntament del Vendrell. | Ajuntament del Vendrelll