L'Arboç construeix una nova pista esportiva

Està situada al parc de Santa Llúcia i està oberta a tothom
L'Arboç ja compta amb una nova pista esportiva | CEDIDA

 

L’Ajuntament de l’Arboç ha construït una nova pista esportiva a l’aire lliure amb els equipaments necessaris per jugar a futbol i bàsquet. Està ubicada al parc de Santa Llúcia, a la banda de l’avinguda de l’Abat Josep Freixas, just al costat de la zona per fer exercici que es va inaugurar els darrers dies.

 

Així doncs, gràcies a aquestes noves instal·lacions, el municipi guanya un nou espai per realitzar esport a l’aire lliure i obert a tothom qui vulgui. La pista té unes mesures aproximades de 22 per 18 metres. A més, l’espai s’ha pavimentat amb formigó i s’ha allisat per tal que sigui més fàcil i pràctic realitzar activitats amb la pilota. 

 

D’altra banda, s’han pintat les línies de joc i s'ha instal·lat dues porteries a cada extrem del camp amb cistelles de bàsquet. Cal destacar que encara no s’ha dut a terme la inauguració d’aquest equipament. El cost d’aquesta obra ha estat íntegrament sufragat per l’Ajuntament de l'Arboç 

 

Altres inauguracions a l'Arboç

Els veïns de l'Arboç ja poden gaudir, des del 17 de juny, d'una piscina d’estiu a la mateixa localitat. Així doncs, el passat mes de juny es va celebrar la inauguració oficial de les noves instal·lacions per part de l’Ajuntament i de membres de la Diputació de Tarragona. Les noves instal·lacions de la piscina d’estiu estan incloses dins l’àrea destinada a l’esport i el lleure del barri de Santa Llúcia.

 

La superfície total de l’equipament és de 12.300 metres quadrats, i compta amb una zona enjardinada de 3.000 metres quadrats. Disposa d’un primer nivell amb vestidors, serveis i una zona de bar, i un nivell superior amb la zona de piscines, banys i infermeria. 

 

Hi ha dues piscines, una de gran amb 24 metres de llargada i onze metres d’amplada, que disposa d’accés amb escales amb baranes per facilitar l’entrada. A més, s’ha instal·lat una cadira especial hidràulica per facilitar l’accés a la piscina a persones amb mobilitat reduïda.

 

Per altre costat, hi ha una segona piscina de dimensions més petites per a nens i nadons. Són piscines d’aigua salada, més respectuoses amb el medi ambient i amb les al·lèrgies.