Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Arboç posa reductors de velocitat a dos carrers per millorar la seguretat

Hi havia hagut nombroses queixes dels veïns
La Via Augusta de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç

 

L’Ajuntament de l’Arboç està posant més bandes reductores de velocitat a dos carrers del municipi per millorar la seguretat i evitar que els vehicles circulin a una velocitat excessiva. Aquests carrers són la Via Augusta i la plaça de Catalunya. La mesura la va demanar la Policia Municipal, després de rebre moltes queixes de ciutadans pel fet que alguns conductors de vehicles de motor no reduïen la velocitat amb les bandes que hi havia fins ara, sinó que feien ziga-zagues per evitar-les.

 

Ara s'estan posant noves bandes reductores de velocitat als dos sentits de circulació. Des de l'Ajuntament de l'Arboç han volgut recordar que és obligatori respectar les normes de circulació per evitar posar en perill els vianants. També anima als ciutadans que denunciïn les accions incíviques que vegin, així com els incompliments de les normes. Al Vendrell, també s'ha anunciat que es posaran reductors de velocitat en un carrer on els cotxes hi passen molt ràpidament.

 

Guanyadors del Concurs de Fotografia d’Instagram de la Festa Major

Per altra banda, el jurat del V Concurs de Fotografia d’Instagram de la Festa Major de l’Arboç 2018 es va reunir el passat divendres 9 de novembre per escollir els guanyadors. Al concurs s’hi han presentat més de 300 instantànies de diversos autors. El jurat ha estat format per l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, la regidora de Festes Populars, Sònia Magrané, el regidor de Turisme, Alfons Ribas, i el president de la Llar de Jubilats, i fotògraf amateur, Juan José Rodríguez Gabasa.

 

Després de deliberar el jurat ha decidit atorgar els premis a la 'Millor Fotografia de la Festa Major de l’Arboç 2018' als següents usuaris. El primer premi ha estat per fotografcmf, el segon premi per quiroji_, el tercer premi per tsuriol, el quart premi per mmas03, i el cinquè premi per gloriarosell. També hi ha hagut diverses mencions especials. Tots els guanyadors rebran com a premi un diploma commemoratiu i un obsequi sorpresa. Aviat, la Casa de Cultura acollirà una petita exposició amb les fotografies guanyadores i les mencions especials.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris