Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

L'Arboç celebra la cinquena edició de la Ruta de Platets

Es fa l'últim cap de setmana de setembre i el primer d'octubre
Un dels platets d'anteriors edicions. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç es prepara per viure la cinquena edició de la Ruta de Platets, que comença el divendres 28 de setembre i s'allarga durant dos caps de setmana. Els dies 28, 29 i 30 de setembre, i els 5,6 i 7 d'octubre, el municipi tindrà diferents propostes gastronòmiques a tots els establiments adherits, en una iniciativa que, després de cinc anys, ja està consolidada al municipi.

 

Referent als premis, pel sol fet de participar, emplenar tots els segells del mapa i presentar-lo a l’Oficina de Turisme es rebrà com a premi un clauer commemoratiu i, a més a més, els primers que ho facin rebran un val de cinc euros per gastar en qualsevol dels establiments de restauració adherits a la ruta. Els participants que completin tots els segells podran votar el 'Millor Platet' i 'El Platet més Original' i participaran en el sorteig d’una nit en hotel de cinc estrelles a Lloret de Mar per a dues persones entre altres regals.

 

Compromís amb les intoleràncies alimentàries

Tal com a les anteriors edicions, la Ruta de Platets de l'Arboç referma el compromís amb les intoleràncies alimentàries, en especial al gluten, amb el qual s'ofereix al fulletó tota la informació detallada dels ingredients de cada platet, amb el símbol lliure de gluten en aquells que no tinguin aquesta substància. La cinquena Ruta dels Platets està organitzada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

 

La Ruta de Platets obrirà la tardor a l'Arboç, una època on la gastronomia té molta importància al municipi. A finals d'aquest mateix mes d'octubre se celebra des de fa diversos anys l'Enramada, una mostra centrada en la coca enramada que és tot un èxit. En setmanes pròximes, el consistori anunciarà les dates de l'esdeveniment i començarà a donar informació sobre tot el que s'hi durà a terme.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris