L'Arboç impulsa un servei a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere

La Bisbal comença la renovació de la xarxa d'aigua al Papagai

 

El centre de l'Arboç.   | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç disposa des de principis d'aquest 2019 un servei d'atenció integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere, gràcies a un conveni signat amb el Consell Comarcal del Baix Penedès. Aquest és un servei que vol protegir els drets de les lesbianes, els gais, els bisexuals, els transgèneres o els intersexuals (LGBTI) i està concebut per oferir proximitat i una atenció de qualitat a les persones que hagin patit o estiguin en risc de patir una situació de discriminació o violència a causa de la seva orientació sexual o identitat de gènere.

 

Servei d'atenció a les dones

El SAI del Baix Penedès té com a objectius visualitzar la realitat del col·lectiu LGBTI i donar suport i atenció a la diversitat sexual i de gènere, entre altres aspectes. L’Arboç, conjuntament amb els altres pobles de la comarca, també disposa d’un servei d’informació i atenció a les dones (SIAD). És un nou servei públic i gratuït, d'atenció i informació a totes les dones de la comarca del Baix Penedès que resideixen en municipis que no arriben als vint mil habitants.

 

El SIAD ofereix un conjunt de recursos, perquè les dones puguin gaudir dels seus drets civils i personals en llibertat i sense discriminacions. També ofereix informació, orientació i assessorament en tots aquells àmbits relacionats amb la vida de les dones, com ara el laboral, el social, el personal o el familiar, posant èmfasi en la detecció de qualsevol mena de violència, mercès als mecanismes d'informació i derivació a serveis especialitzats.

 

Renovació de la xarxa d'aigua potable al Papagai

Per altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha informat que la setmana passada van començar les obres de renovació de la xarxa de distribució d'aigua potable dels carrers d'Alosa i Cadernera del nucli del Papagai. Els treballs serviran per substituir l’actual tub per una canonada de polietilè de 90 mil·límetres de diàmetre i també es canviaran les escomeses domiciliàries. Les obres de renovació de la xarxa d’aigua es van adjudicar per 45.044 euros a l’empresa FCC Aqualia SA.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!