Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

L'Arboç fa un taller sobre aprendre a mirar un quadre

El taller, gratuït, serà impartit pel pintor arbocenc Joan Tuset
Una exposició de quadres. | CambrilsDiari.cat

 

L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat que ofereix un taller pràctic que porta per títol 'Com aprendre a mirar un quadre'. L'objectiu d'aquest taller és que tots els inscrits tinguin les eines bàsiques per poder apreciar les tècniques pictòriques, de manera que puguin valorar el nivell artístic i el simbolisme de cada obra. Aquest taller, que serà gratuït i es farà els dimarts del mes de novembre, l'impartirà el pintor arbocenc Joan Tuset.  

 

El taller es farà a l’Auditori Municipal de l'Arboç els dimarts 6, 13, 20 i 27 de novembre, de les 19.00 a les 20.00 hores. El taller pràctic constarà de quatre sessions d’una hora de durada, és gratuït i les places són limitades. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se, fins al 30 d’octubre, al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de la Casa de Cultura, al carrer Major 37 de l’Arboç.

 

Joan Tuset, director del taller, ha apuntat que amb aquest es vol ensenyar «no només mirar, sinó saber veure el llenguatge pictòric que amaga cada obra». Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i finançada pel consistori i pel Departament de territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, a través del Projecte d’Intervenció Integral al Nucli Antic, o Pla de Barris, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.

 

Curs de formació en informàtica

El taller sobre aprendre a mirar un quadre no serà l'únic que es farà a l'Arboç aquests dies. El Servei d’Ocupació Municipal SOM l’Arboç també impulsa l’organització d’un nou curs d’informàtica de nivell dos dirigit a persones de menys de 55 anys i amb coneixements bàsics d’informàtica. El curs es realitzarà els dies 23, 25, 30 d’octubre i 6, 8, 13, i 15 de novembre del 2018, de 9.30 a 12.30 hores a l’Aula de Can Freixas, i constarà d’un total de 21 hores. És gratuït i les places estan limitades a un total de dotze.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris