Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arbres caiguts i talls de subministrament elèctric al Vendrell pel fort vent

Més de mil abonats s'han quedat sense electricitat, la majoria a l'Oasis i l'Eden Park
Un dels arbres que ha caigut al Vendrell. | RTV el Vendrell

 

El fort vent que aquest dilluns 29 d'octubre afecta el Camp de Tarragona ha deixat diverses afectacions al Vendrell. Les més destacades han estat la caiguda de diferents arbres i els talls de subministrament elèctric, que han deixat uns 1.300 abonats sense llum. Pel que fa als arbres que han caigut, un d'ells estava situat a la part nord de la carretera de Valls, mentre que l'altre estava dins el recinte de l'Institut Andreu Nin. En cap dels dos casos hi ha hagut danys.

 

On sí que s'han produït danys materials ha estat amb la caiguda d'una caseta metàl·lica des d'un sisè pis a la Rambla, que ha deixat malmesos alguns cotxes que hi havia aparcats al carrer. Des de l'Ajuntament del Vendrell han informat d'altres incidències com ara un cable telefònic que s'ha despenjat al carrer del Foix, unes rajoles que s'han desprès d'una façana del carrer de les Quatre Fonts, sense causar danys, i alguns talls de subministrament elèctric.

 

1.300 abonats sense llum a les urbanitzacions Oasis i Eden Park

En aquest últim aspecte, Endesa ha informat que prop de 1.300 abonats del Vendrell s'han quedat sense electricitat al matí, la majoria d'ells, veïns de les urbanitzacions Oasis i Eden Park. Des de la companyia esperaven que a primera hora de la tarda els afectats ja poguessin recuperar el subministrament elèctric. Aquesta incidència també hauria afectat alguns veïns de Bellvei, que viuen a prop d'aquesta urbanització. També hi hagut un ensurt per un incendi a un edifici que fa de magatzem a l'estació de tren del Vendrell, en el qual hi han treballat dues dotacions dels Bombers.

 

Tot el Camp de Tarragona es troba en alerta groga pel fort vent que bufa al territori des d'aquesta matinada, un avís que a les Terres de l'Ebre puja fins al taronja. Es preveu que les ratxes de vent puguin arribar fins als 90 km/hora. Durant el matí han caigut diversos arbres a la via pública, fins al punt que s'ha arribat a tallar la carretera C-14Z a Reus, després que caigués un arbre. A Tarragona ciutat, s'ha optat per treure les plaques metàl·liques de Ca l'Ardiaca per precaució.

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris