Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Baix Penedès presenta un mapa turístic amb característiques de cada municipi

Gran èxit de participació al primer 'Instawalk' comarcal
Jaume Casañas i Eva Serramià, amb el nou mapa turístic. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat noves iniciatives destinades a promocionar la comarca, especialment en temporada baixa, per desestacionalitzar el turisme. L'última novetat és un mapa turístic en format de dibuix en el qual s'hi poder trobar diferents característiques de cada municipi. El mapa ha estat presentat aquest dimarts 27 de novembre per la presidenta del Consell, Eva Serramià, i el conseller de Turisme, Jaume Casañas.

 

El mapa, que està adreçat al turisme familiar i també a les escoles del municipi, es pot trobar als ajuntaments o a les oficines de turisme dels catorze municipis de la comarca. Serramià i Casañas han volgut destacar que fins ara no es disposava d’un mapa d’aquestes característiques, que serveix també per remarcar els elements rellevants del territori. El conseller de Turisme ha afegit que la comarca té «una qualitat i unes característiques molt destacables i cal donar-hi valor des de diferents àmbits».

 

Èxit de la primera sortida de l'InstaBaixPenedes

Per altra banda, des del Consell Comarcal també s'ha fet una bona valoració d'una iniciativa que s'ha iniciat aquest mes de novembre sota el nom d'InstaBaixPenedes. La primera sortida del passat 24 de novembre, per Bonastre, Masllorenç i Albinyana, va esgotar les 50 places en només dos dies. Es tracta de rutes per la comarca en les quals s'han de fer fotografies per després penjar-les a Instagram.

 

Els assistents van poder captar els paisatges de Bonastre, Masllorenç i Albinyana, i van acabar amb una degustació de la gastronomia de la comarca, a càrrec dels restaurants Ull de Llebre i Vell Papiol, L’Obrador i Cal Badejo. El tast de vins va anar a càrrec del celler Un Sol Cel. Tal com apunta la presidenta del Consell Comarcal, Eva Serramià, «la finalitat és desestacionalitzar el turisme, fent una activitat que es programarà al llarg de l’any». A més, «cada participant es converteix en prescriptor de la comarca, i això és molt positiu». La pròxima sortida serà el 15 de desembre.

 

El nou mapa turístic del Baix Penedès. | Consell Comarcal del Baix Penedès

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris