Banyeres impulsa una aplicació per donar informació als veïns

L'app eBando permet rebre notícies, avisos i bans de forma immediata

Els veïns de Banyeres del Penedès ja poden rebre tota la informació municipal d'una manera ràpida i còmode. L'Ajuntament de Banyeres ha posat en marxa una nova aplicació de telèfon mòbil que permet rebre totes les informacions que es generin des del consistori i que afectin l'àmbit municipal de manera instantània. Té el nom d'eBando i es pot descarregar de forma gratuïta per a iOS i Android, a través de la Play Store o l'Apple Store.

 

Un cop descarregada i instal·lada, els usuaris només han d'escriure al cercador 'Banyeres del Penedès' i, a partir d'aquell instant, ja rebran totes les notícies, avisos i bans que emeti el consistori de manera immediata. Qui no es vulgui descarregar l'aplicació, també pot consultar les publicacions a través de l'enllaç https://app.ebando.es/channel/banyeres. En aquest cas però, no es reben les notificacions. A partir del pròxim 15 de gener a l'aplicació també estarà inclosa l'agenda municipal de tot el mes.

 

Exposició al Portal del Pardo

Per altra banda, la sala del Portal del Pardo del Vendrell acull aquest dissabte 18 de gener, a les 11.30 hores, la inauguració de l'exposició 'Estimada innocència', de Marina Durany. Aquesta mostra, que està enfocada al públic familiar, es podrà visitar fins al 16 de febrer d'aquest 2020, i ve acompanyada d'un seguit d'activitats gratuïtes que es poden consultar al web municipal. En algun cas, per fer les activitats cal inscripció prèvia.

 

Des de l'Ajuntament del Vendrell han demanat que, en el moment de fer les inscripcions, s'informi si es té neurodiversitat o una percepció sensorial més sensible, «per poder fer les adaptacions necessàries per aconseguir que tot el públic s'hi senti còmode». Els horaris en què es pot veure l'exposició de la sala del Portal del Pardo és de dimarts a dissabte, de 17.00 a 20.00 hores, dissabtes d'11.00 a 14.00 hores, i diumenges i festius, d'11.00 a 14.00 hores.