Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Gran resultat del banyerenc Pedro Maldonado a la seva primera IronMan

Joan Zamorano ha guanyat la CUP Yamaha R1 de motociclisme
Els familiars, amics i veïns que van acompanyar a Pedro Maldonado durant la seva primera IronMan. | Ajuntament de Banyeres del Penedès

 

El banyerenc Pedro Maldonado ha completat la seva primera IronMan aconseguint un excel·lent resultat, segons ha informat l'Ajuntament de Banyeres del Penedès. L’IronMan va tenir lloc el passat diumenge dia 7 d’octubre a Calella, formant part de les carreres organitzades pel World Triathlon Corporation. Aquesta és una de les proves més dures per la quantitat de kilòmetres i les hores que es triga a completar-la.

 

Hi van participar més de 3.000 persones i Pedro Maldonado va aconseguir arribar en el lloc 1.340, un molt bon resultat tenint en compte que es tractava de la seva primera competició d’aquest tipus. L’IronMan de Calella consistia en 3,8 km nedant, 180 km en bicicleta i una marató de 42,1 km. Maldonado va aconseguir arribar a meta en onze hores i 47 minuts, de les quals una hora i 22 minuts van ser nedant, cinc hores i 55 minuts van ser en bicicleta i quatre hores i 17 minuts els va fer corrent.

 

Satisfacció de Maldonado pel resultat

Més de trenta persones, entre familiars, amics i veïns de Banyeres del Penedès, van anar a Calella a donar suport a Pedro Maldonado, el qual ha expressat que se sent molt satisfet per haver aconseguit arribar a meta i per aquest resultat, ja que, durant molts mesos, havia entrenat molt. Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès han volgut felicitar-lo per aquest excel·lent resultat i han mostrat el seu agraïment per portar el nom de Banyeres per tot arreu.

 

Joan Zamorano guanya la CUP Yamaha R1

Per altra banda, i també dins el món de l'esport banyerenc, Joan Zamorano es va proclamar campió del Campionat d’Espanya de la Cup Yamaha R1 de motociclisme el passat 24 de setembre a falta d’una última prova a Almeria. Després d'una temporada plena de triomfs, Zamorano va tornar a demostrar el seu lideratge els dies 23 i 24 de setembre a València. El banyerenc, que és de l’equip Motos Gaspar, ha aconseguit un total de 120 punts, i s'ha proclamat guanyador quan encara falta una cursa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris