Benvinguda institucional als nous veïns de la Bisbal del Penedès

L'acte s'ha fet a la biblioteca del municipi
La Bisbal del Penedès ha donat la benvinguda als nous empadronats. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès ha donat la benvinguda als nous veïns que s'han empadronat al municipi aquest últim any. Es tracta d'un acte habitual, però que enguany s'ha canviat d'emplaçament. Si en altres ocasions s'havia fet a l'Auditori Salbà del CMC, aquest cop s'ha fet a la Biblioteca pública, per donar a conèixer aquest equipament als veïns que tot just aterren al poble.

L'acte, que s'ha fet aquest dilluns 30 de setembre, ha comptat amb la presència dels diferents regidors de l'equip de govern, que han detallat quines són les seves àrees de treball i han comminat als nous empadronats a traslladar-los els dubtes o les inquietuds que puguin tenir. També hi ha assistit l'alcaldessa del municipi, Agnès Ferré. Els assistents han rebut una bossa amb informació relacionada amb el municipi, com els serveis públics, les festes que se celebren, les entitats, el servei de bus o el calendari de pagament dels impostos. Al final, s'ha fet un refrigeri.

Arriba la Fira de Tardor

A la Bisbal del Penedès, l'entrada al mes d'octubre arriba junt amb la celebració de la Fira de Tardor, que té lloc aquest diumenge 6 d'octubre a la plaça de l'Església. Aquest certamen engloba la Fira Artesanal (amb dotze edicions ja celebrades) i la Fira d'Entitats (quatre edicions), amb el qual es poden trobar durant tot el dia estands d'artesania, d'alimentació i de diferents entitats del municipi. També es fa una exhibició de puntaires i hi ha la tómbola de la parròquia, així com diferents actuacions de música i cultura popular.

El dia abans, el dia 5 d'octubre, es donarà el tret de sortida a la fira amb la inauguració d'una exposició de fotografies del bisbalenc Raúl Gallego al CMC. La mostra, que porta per títol 'La Bisbal viva', captura diferents emplaçaments del municipi i escenes quotidianes. L'acte es farà a dos quarts de vuit de la tarda.   

"🔴Es desprèn part d'una façana al Passeig Marítim de Calafell" "☢ATENCIÓ: Cunit recupera l'ús del glifosat als carrers"