Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La biblioteca del Vendrell obre les sales d'estudi els caps de setmana

El servei s'ofereix entre els mesos de desembre i gener
Estudiants, a la Biblioteca Terra Baixa del Vendrell. | Biblioteca Terra Baixa

 

La Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell tornarà a oferir el servei de sales d'estudi durant els caps de setmana per l'època d'exàmens. Aquesta va ser una iniciativa que es va començar ara fa un any, amb un gran èxit, amb el qual s'ha volgut repetir per aquest curs. Així, els dissabtes i diumenges dels mesos de desembre i gener, les sales d'estudi de la biblioteca estaran obertes, de nou a dues del matí i de quatre a nou del vespre els dissabtes i de deu a dues del matí i de quatre a nou del vespre els diumenges. 

 

Els dies han estat establerts després de recollir els suggeriments i dels mateixos estudiants, per mirar d’ajustar al màxim la resposta a les seves necessitats. Durant aquest període s’hi habilitaran dues sales com a espai específicament per a l’estudi, el nivell dos (la sala general) i el nivell tres (sala d’audiovisuals, diaris i revistes). Els estudiants podran connectar-se a la xarxa Wi-Fi, i els usuaris que ho desitgin també podran consultar els diaris del dia, però no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la biblioteca.

 

Trobada d'Escoles Verdes al Vendrell

Per altra banda, aquest divendres 30 de novembre se celebra al Vendrell un dels fòrums del programa Escoles Verdes, que tindrà la participació d'onze centres de primària de l'Alt Camp, el Tarragonès i el Baix Penedès. Unes 70 persones, entre mestres i alumnes, es reuniran per tal de compartir experiències, propostes i idees per millorar l’educació per a la sostenibilitat a les escoles i, per extensió, al seu entorn més proper.

 

El fòrum s’iniciarà a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, on representants municipals i dels departaments de Territori i Sostenibilitat i d’Educació de la Generalitat, donaran la benvinguda als participants. A continuació, es realitzarà un mercat d’experiències per afavorir l’intercanvi d’idees entre els centres. Després d’esmorzar, els alumnes per una banda i els mestres per una altra, es distribuiran en diferents grups de treball en els quals els participants podran reflexionar sobre les accions que realitzen al seu centre.

 

Tots els grups es retrobaran a la plaça del Tívoli, des d’on es traslladaran a l’estació d’autobusos del Vendrell i aniran cap a l’espai natural de les Madrigueres, on dinaran. Després de dinar, els participants visitaran i coneixeran l’espai més a fons, i hi realitzaran una acció de millora per contribuir a la recuperació de l’espai dunar.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris