La Biblioteca del Vendrell ofereix sales d'estudi pels mesos d'exàmens

Estaran obertes els caps de setmana de desembre i gener
Els alumnes tindran sales d'estudi a la Biblioteca del Vendrell. | Cedida.
 

Una vegada més, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ofereix el servei de sales d'estudi durant els caps de setmana de desembre i gener, amb motiu del període d'exàmens. La mesura, que des que es va iniciar ha tingut una gran acceptació, serveix per donar resposta a les necessitats de molts estudiants de tenir un espai adequat per preparar els exàmens de final del primer trimestre o quadrimestre.

 

D'aquesta manera, les sales de la biblioteca s'obren els matins de dissabte, de nou a dues, i de diumenge, de deu a dues del migdia, així com les tardes d'aquests dos dies, de les quatre a les nou del vespre. S'habilitaran dues plantes com a espai específicament destinat a l'estudi. Els estudiants podran connectar-se a la xarxa Wi-Fi, i també podran consultar la premsa diària. Durant aquests dies, però, no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la biblioteca.

 

En canvi, sí que es podrà fer ús de la Sala per a Grups, però caldrà reservar-la durant l'horari normal d'obertura de la Biblioteca. Els dies en què es podrà fer ús d’aquest servei són el 7, 8, 14, 15, 21, 22, 27, 28, i 29 de desembre i el 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de gener. Per conèixer en detall l'horari de cadascun d'aquests dies, la biblioteca ha posat un fulletó a disposició dels usuaris.

 

'Photocall' nadalenc al Museu Deu

Per altra banda, el Museu Deu del Vendrell ha anunciat que s'ha instal·lat un 'photocall' nadalenc a les seves instal·lacions, impulsat pel grup artístic de la Fundació privada Santa Teresa del Vendrell, que és el que ha realitzat la decoració nadalenca del Museu Deu. En aquest cas, es tracta d'un trineu on els nens i nenes podran fer-se una foto a partir del dia 4 de desembre i fins a la nit de Reis. El dia 4 de desembre, a les 17.30 hores, es farà l’encesa dels llums del trineu conduït per un ren.