La Bisbal comença els treballs de neteja i manteniment de voreres a Can Gordei

També s'ha aprovat el projecte per fer el nou pou de l'Esplai
Treballs de desbrossament a Can Gordei. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L’empresa La Cyca Projects and Services ha començat aquest 1 d'agost les feines de neteja i manteniment de voreres a la urbanització bisbalenca de Can Gordei. La Junta de Govern local havia aprovat fa unes setmanes el contracte del servei per als nuclis de Can Gordei, el Priorat de la Bisbal, l’Esplai, la Masieta i Santa Cristina amb una durada de dos anys. Així, la brigada municipal durà a terme el manteniment dels carrers de la Miralba, el nucli, l’Ortigós i el Papagai i l’empresa els de Can Gordei, l’Esplai, el Priorat de la Bisbal, la Masieta i Santa Cristina.

 

D'altra banda, la Junta de Govern local d'aquest dijous 2 d’agost també ha aprovat l’expedient de contractació del projecte constructiu de les instal·lacions d’un pou d’abastament d’aigua a la urbanització l’Esplai. L’import de la licitació és de 81.435 euros. El projecte del pou ja està aprovat inicialment i l’aprovació de la licitació ha estat declarada d’urgència per interès públic per l’Ajuntament, tenint en compte la mancança d’aigua a l’Esplai i el fet que el pou actual no està en condicions per a ser utilitzat.

 

Llest a la tardor

L’any 2017, l’Ajuntament ja va fer la perforació del nou pou, que estarà ubicat al carrer de Joan Miró, i ara, amb la partida contemplada al pressupost de l’any 2018 i una part del superàvit del 2017, es podrà finalitzar la part exterior del pou, les instal·lacions interiors i el bombeig. A més, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha notificat a l’Ajuntament que ha aprovat una subvenció del 60% de l’import del projecte constructiu.

 

Ara començarà el procediment del concurs públic per licitar les obres del projecte de construcció i, una vegada s’hagin presentat les empreses i l’Ajuntament compti amb els informes tècnics corresponents, es podran adjudicar les obres i, aleshores, es podran dur a terme els treballs constructius previstos per a la finalització del pou de l’Esplai. L’alcaldessa de la Bisbal i regidora d’Urbanisme, Agnès Ferré, calcula que el pou estarà finalitzat a la tardor.