Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Bisbal del Penedès acompanyarà els adolescents en situacions de risc

També s'ha fet una ampliació del Centre Obert pel 2019
El nucli de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès és un dels municipis que forma part del projecte d'acompanyament socioeducatiu a adolescents en situacions de risc que ha impulsat el Consell comarcal del Baix Penedès, a través de l'àrea d'Acció Social. Es tracta d'una atenció, individualitzada o en grup, a adolescents amb l'objectiu de donar-los suport i guiar-los per afavorir la seva integració social i laboral.

 

El govern local va voler aprovar una partida del pressupost per aquest projecte a l'últim ple, però el punt no va ser aprovat pels vots en contra de l'oposició. Per això, el govern va decidir incloure un annex al conveni amb els Serveis Socials del Consell Comarcal «per no haver de dependre de l'aprovació del ple», apunten. Així, s'ha acabat tirant endavant el projecte per Junta de Govern. El servei s'oferirà les tardes de dilluns a divendres, a medi obert i a la Cova Jove, des de finals d’octubre fins al desembre del 2019.

 

Ampliació de les tardes del Centre Obert

D'altra banda, l'Ajuntament de la Bisbal ha informat d'una ampliació del servei de Centre Obert, que passarà a estar obert cinc tardes a la setmana el 2019, quan ara està obert tres tardes. Per això s'ha fet una ampliació de la dotació econòmica, passant dels 2.400 euros per curs als 4.755 euros per curs de l'any vinent. El Centre Obert estarà en funcionament dues hores cada tarda després de l'horari escolar. 

 

El Centre Obert és un servei gratuït que s’ofereix des de l’Àrea d’Acció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès. Es tracta d'una alternativa a l’ocupació del temps lliure dels infants que pretén donar resposta a les necessitats socioeducatives dels menors, amb la finalitat principal d’educar en el temps lliure i oferir una vivència positiva i amb valors. L’objectiu principal és la participació en el desenvolupament integral de la persona, intensificant la relació entre els infants i la relació d’aquests amb els adults.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris