La Bisbal del Penedès obre convocatòria pel Concurs Literari Sant Jordi 2019

L'accèssit a la millor obra de temàtica bisbalenca passa a ser aquest any un premi independent
Els premiats de l'últim Concurs Literari Sant Jordi de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès ja torna a preparar una nova edició del Concurs Literari Sant Jordi, un certamen que aquest 2019 arribarà a la seva onzena edició. La regidoria de Cultura de la Bisbal ja ha obert la convocatòria per un certamen que incorpora enguany diverses novetats, per tal de seguir els criteris que va suggerir el jurat de l'edició anterior, i així millorar el concurs any rere any.

Una de les novetats d'aquest 2019 és que l'accèssit per a la millor obra de temàtica bisbalenca passarà a ser un premi independent, que tindrà la mateixa dotació econòmica i la mateixa categoria que el primer premi. El guardó rebrà el nom de Premi AdB, per retre homenatge a l'entitat que va engegar aquest concurs literari i el va organitzar durant gairebé deu anys. També s'introdueix una menció especial per a aquelles obres singulars que, tot i no rebre cap dels premis, mereixin ser reconegudes. Es poden consultar les bases i els premis del concurs en aquest enllaç.

 

Presentació del llibre '¡Manos arriba… esto es una estafa!'

Encara dins l'àmbit literari, el Centre Municipal de Cultura (CMC) acull aquest dissabte 16 de febrer, a les 12.00 hores, la presentació del llibre '¡Manos arriba… esto es un estafa!', del bisbalenc Juan Carlos Martín. Aquesta és la primera incursió literària de l’autor, una obra que ha nascut arran de la barreja entre els coneixements adquirits durant els seus més de 20 anys de carrera policial i els més de cinc anys que s’ha dedicat a documentar-se.

L'objectiu d’aquest llibre és «oferir al lector un coneixement bàsic de la majoria d’estafes o delictes que s’estan produint avui en dia i en qualsevol àmbit», segons s'explica a la contraportada del mateix llibre. L'obra també pretén ser una guia per prevenir les estafes que es duen a terme en aquests temps. El llibre ha estat publicat per Ediciones Ruser.

També et pot interessar:

Oriol Solà guanya el Concurs Literari de la Bisbal.

La Bisbal obre convocatòria per presentar obres al 10è Concurs Literari de Sant Jordi.

"COMPARTIU: Busquen voluntaris per a la nova Brigada de Protecció Animal de l'Arboç" "Ismael Serrano celebra els seus vint anys de carrera amb un concert al Vendrell"