Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

La Bisbal del Penedès ofereix diversos cursos i tallers el primer trimestre del curs

Estan dirigits a treballadors en actiu, autònoms, aturats, joves o comerciants
Agnès Ferré i Maria Batet, a la Setmana de l'Ocupació de la Bisbal. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La regidoria d’Ocupació de la Bisbal del Penedès ha programat diverses activitats formatives per al primer trimestre del curs 2018-2019, que ara comença. L’àmplia oferta formativa neix dels esforços que s’han fet des del Servei d’Ocupació Municipal (SOM Bisbal) per poder comptar amb activitats adreçades als diversos sectors de la població, entre ells treballadors en actiu, autònoms, aturats, joves o comerciants.

 

Diversos cursos i tallers

A l’oferta d’enguany també s’hi han afegit jornades de formació interna per al personal de l’Ajuntament. Els cursos i tallers previstos són variats. Els de formació per a treballadors en actiu i autònoms inclouen cursos d’informàtica inicial, d’estimulació cognitiva, de gestió del temps, i de risoteràpia (obert a la població general). Respecte a la formació per a aturats, hi ha cursos de correu electrònic, operari d’indústria logística, i com crear o formar part d’una cooperativa.

 

En formació per a joves hi ha el Projecte Start per afavorir la inserció dels joves en el mercat laboral i la formació reglada (joves de 16 a 24 anys). En formació per als comerços s'hi inclou el comerç electrònic, oportunitats i amenaces per al petit comerç.  En la formació per al personal de l’Ajuntament hi ha cursos d'automotivació, comunicació saludable, treball en equip, automotivació i motivació d’equips i una jornada sobre els drets i els deures dels treballadors.

 

Més cursos el 2019

Segons la regidora d’Ocupació i alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, amb aquests cursos de formació «aconseguim que els usuaris puguin millorar els seus currículums i el seu ventall de coneixements, el que els permet optar a nous llocs de treball». Ferré ha avançat que, durant l’any 2019, es duran a terme altres tallers, com ara els de 'coaching', intel·ligència emocional i treball en equip. D’altra banda, està previst que, després de l’èxit de la primera edició, es dugui a terme la Segona Setmana de l’Empresa i l’Ocupació també el 2019.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris