La Bisbal del Penedès s'omple d'activitats amb la tradicional Fira de Tardor

Tindrà lloc aquest cap de setmana a la plaça de l'Església
El Ball de Gitanes, a la Fira de la Bisbal del 2017. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès viu aquest cap de setmana una nova edició de la seva tradicional Fira de Tardor, que engloba la fira d'artesania, la fira de queviures i la d'entitats locals. La fira tindrà lloc a la plaça de l'Església aquest diumenge 7 d'octubre, tot i que el dissabte ja s'avança algun acte. Des del consistori s'ha convidat a les diferents entitats, botiguers i empresaris locals a posar la seva parada i compartir informació de la seva activitat, els seus productes o els serveis que ofereixen.

 

Com a prèvia a la fira, el dissabte 6 d'octubre hi haurà un correfoc pels carrers de la vila a les nou del vespre, amb el Ball de Diables i Diablons de la Bisbal del Penedès. Ja el diumenge, la fira començarà a les deu del matí, i la inauguració es farà a les onze, a càrrec de l'alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, i del conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas. Després actuaran el Ball de Gitanes, els Geganters i els Grallers de la Societat. 

 

Tercera edició de la fira d'entitats locals

La fira vindrà acompanyada de la XXII trobada de puntaires, que es farà de les 10.30 a les 13.30 hores. Paral·lelament, de dotze a dues del migdia hi haurà pinta cares per a tothom. La parròquia muntarà una tómbola que estarà oberta de deu del matí a set de la tarda. La jornada acabarà a les vuit de la tarda amb un concert de jazz a càrrec de la Bellvei Band. La Fira de la Bisbal està organitzada des de la regidoria de Cultura.

 

La regidora de Cultura de la Bisbal, Judith Vidal, ha explicat que es tracta d'un esdeveniment anual «molt esperat pels ciutadans de la Bisbal, ja que poden mostrar allò que fan des de les seves entitats o allò que ofereixen a les seves botigues i empreses». Per la seva banda, l'alcaldessa, Agnès Ferré, ha volgut destacar que aquest any es fa «la tercera fira d'entitats, una aposta que vam fer per posar en relleu la feina de les associacions i entitats locals». La fira estarà oberta el diumenge 7 d'octubre de deu a dues del matí i de cinc a vuit de la tarda a la plaça de l'Església.

 

Galeria d'imatges de la Fira de tardor de la Bisbal del Penedès 2018  

 

Programa de la Fira de la Bisbal del Penedès

Dissabte 6 d’octubre

A les 21.00 hores. Correfoc pels carrers de la vila amb el Ball de Diables i Diablons de la Bisbal 

 

Diumenge 7 d’octubre 

De les 10.00 a les 14.00 hores i de les 17.00 a les 20.00 hores, a la plaça de l’Església, Fira 2018 

A les 11.00 hores. Inauguració de la Fira, a càrrec del conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, i de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré. A continuació, actuació del Ball de Gitanes i dels Geganters i Grallers de la Societat

De les 12.00 a les 14.00 hores. Pinta cares per a tothom

A les 10.30 hores. Concentració de les puntaires a la plaça i inici de la trobada de puntaires 

A les 13.30 hores. Lliurament d’un obsequi als assistents

De les 10.00 a les 19.00 hores: Tómbola de la Parròquia de l’Església de Santa Maria de la Bisbal

A les 20.00 hores. Concert de Jazz amb la Bellvei Band