Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Bisbal del Penedès vol que tota la població pugui gaudir de les festes de Nadal

S'han preparat accions per les famílies amb dificultats econòmiques i la gent gran
El nucli de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès, mitjançant les regidories de la Gent Gran, Benestar Social i Ensenyament, s'ha posat com a objectiu que tota la població del municipi pugui gaudir de les festes nadalenques que s'aproximen. Per això, s'han preparat diferents accions adreçades a col·lectius com el de la gent gran o el dels infants i les famílies que reben ajuda dels Serveis Socials del Consell Comarcal.

 

D'una banda, els usuaris del servei 'Bon dia' podran gaudir d'un berenar pels voltants del Nadal que els reunirà amb els voluntaris del servei, alhora que rebran un obsequi per part de l'Ajuntament. El ‘Bon dia’ és un servei de la regidoria de la Gent Gran que consisteix a trucar per telèfon, diàriament, a les persones majors de 65 anys que viuen soles, o en parella, al municipi. També per al col·lectiu de gent gran, en aquest cas, aquells que viuen sols o en parella, s'ha organitzat una visita dels usuaris de la Cova Jove, que els faran un regal i els acompanyaran una tarda, la setmana abans del Nadal.

 

Regal la nit de Reis pels infants dels Serveis Socials

Pel que fa als infants de zero a quinze anys de les famílies que reben ajuda dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, aquests podran decidir si, durant la nit de Reis, volen recollir un regal en alguns dels locals de la Bisbal o a casa seva. Aquestes iniciatives, amb un cost total de 750 euros, formen part dels projectes socials que el consistori impulsarà gràcies a un conveni amb l'Obra Social de la Caixa, pel qual aquesta aporta 1.450 euros. 

 

Aquests diners també es destinaran a altres projectes com l'ampliació de la Cova Jove, el servei d’acompanyament socioeducatiu als adolescents en situació de risc que presta l’Àrea d’Acció Social del Consell Comarcal del Baix Penedès. Es destinaran 300 euros a adquirir nou material de suport per als joves, com ara jocs de taula educatius, material didàctic i llibres. Finalment, el Racó de la Gent Gran rebrà 400 euros per equipar l’espai amb jocs de taula, llibres i material divers.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris