Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Virulent incendi forestal a la Torre de l'Espanyol, a la Ribera d'Ebre

La Bisbal del Penedès inaugura el Racó de la Gent Gran

L'espai també acull la seu de l'Associació de la Gent Gran
Gent gran de la bisbal fent gimnàstica. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès inaugura aquest dissabte 6 d'octubre, a les 17.30 hores, el Racó de la Gent Gran, un nou equipament que estarà situat a la plaça de l'Era de Batre. L'espai està dedicat al col·lectiu de persones majors de 65 anys, que hi poden anar lliurement a passar l'estona o a prendre part a les nombroses activitats que s'hi faran. 

 

Segons el consistori bisbalenc, durant el matí s’hi fan les activitats del parc de salut, l’activitat física saludable i el benestar emocional, mentre que a les tardes, a banda de ser la seu de l’Associació de la Gent Gran, s’hi oferiran activitats com jocs de taula (dilluns), treballs manuals (dimarts i divendres), club de lectura i telèfons mòbils (dimecres), i jocs de lògica i de memòria (dijous). A més, l’espai compta amb jardins exteriors equipats amb bancs i aparells per a fer gimnàstica, hi ha zona de lectura de diaris i revistes, s’hi poden fer activitats per lliure i hi ha un espai d’atenció a l’usuari i als familiars dels usuaris.

 

Un espai comú per a la gent gran

La regidora de la Gent Gran, Judit Vidal, ha explicat que la intenció és que els avis del municipi «puguin trobar-se a gust en un espai comú, compartint activitats, jocs i experiències amb el suport d’un tècnic especialista». «El nostre objectiu és escoltar i estar al costat de la gent gran així com satisfer les necessitats d’aquest col·lectiu», ha afegit la regidora. 

 

Per això, més enllà de les activitats programades, també s’oferiran activitats complementàries o puntuals. Vidal ha explicat que «totes les activitats de les tardes, a excepció de la de Benestar Emocional, que es fa en una sala a part, són gratuïtes, creiem que això pot motivar a venir més gent». Quant a l’espai, ubicat a l’Era de Batre, la regidora ha explicat que «calia donar-li un ús a aquest espai i per això hem creat el Racó de la Gent Gran, amb la intenció de dinamitzar aquest col·lectiu i que la nostra gent gran se senti com a casa».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris