Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Bisbal del Penedès ja disposarà de vídeoacta als plens municipals

El consistori ha aprovat contractar el servei de vídeoacta
La sala de plens de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès. | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha aprovat la contractació del servei de vídeoacta per poder enregistrar els plens municipals. La compra del sistema amb l'empresa VitelSA es farà a través de la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). D'aquesta manera, la Bisbal comptarà amb el sistema de vídeoacta, que permet elabora de manera immediata les actes dels plens integrant les imatges de vídeo i els documents electrònics que signa digitalment la secretària.

 

Quan el nou sistema estigui instal·lat, la gravació serà signada electrònicament per la secretària municipal, junt amb l'ordre del dia i el resultat de les votacions de cada punt. Aquesta serà l'acta que es portarà a aprovació posteriorment. Des de l'Ajuntament destaquen que el sistema permet tenir les actes al moment i que aquestes recullin amb exactitud totes les intervencions. El cost de la compra del sistema és de 10.796 euros, que es carrega al pressupost del 2018.

 

Renovació de la xarxa d'aigua a dos carrers del Papagai

També en relació a la Bisbal del Penedès, la mateixa Junta de govern va adjudicar les obres per renovar la xarxa d'aigua als carrers d'Alosa i de la Cadernera, a la urbanització del Papagai. El cost total de les obres serà de 45.044 euros, que realitzarà l'empresa FCC Aqualia SA en un termini màxim de dos mesos. La xarxa de distribució d’aigua potable del Papagai està realitzada amb tub de PVC, a excepció dels trams que s’han reparat, i presenta «greus problemes de rendiment, fuites i taps de calç», segons ha explicat l’alcaldessa i regidora d’Urbanisme, Agnès Ferré.

 

També es farà una actuació al carrer del Rossinyol, on es retirarà la part de la canonada existent que dona més problemes i se substituirà l’actual tub de PVC per canonades de 90 mm de diàmetre de polietilè. Aquesta actuació costarà 31.000 euros. Segons Ferré, «la urbanització del Papagai es va recepcionar per part de l’Ajuntament l’any 2010 i aquests són els primers projectes de renovació de la xarxa d’aigua complets que es duran a terme»

Comentaris