Un cotxe ha bolcat aquesta tarda després de patir un accident al Vendrell.

Bolca un vehicle en un accident entre dos cotxes al Vendrell

Cap dels ocupants dels vehicles ha resultat ferit greu, però els bombers han hagut de girar el vehicle i netejar la calçada

Un cotxe ha bolcat aquesta tarda al Vendrell després de topar contra un altre vehicle. Afortunadament, cap dels ocupants dels turismes ha resultat ferit de gravetat i tan sols s'han lamentat ferits lleus. Els Bombers de la Generalitat s'han desplaçat fins al lloc amb motiu de l'espectacularitat de l'accident, així com també una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques. La topada ha tingut lloc entre els carrers Abadessa Emma i Francesc Riera de la capital del Baix Penedès

Topada entre dos vehicles al Vendrell

A les 16.00 hores d'aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d'un accident a l'encreuament entre els carrers Abadessa Emma i Francesc Riera d'El Vendrell. Dos vehicles han topat i un d'ells, a causa de l'impacte, ha acabat bolcant. Afortunadament, cap dels ocupants ha patit ferides de gravetat i s'han lamentat, només, ferides lleus. 

Tampoc ha estat necessari que els bombers obrissin o trenquessin les portes del vehicle bolcat, perquè ningú ha quedat atrapat en l'interior. Fins al lloc també s'hi han desplaçat agents de la Policia Local d'El Vendrell i una ambulància. 

Els bombers han hagut de desconnectar els vehicles implicats en l'accident d'El Vendrell.
Els bombers han hagut de desconnectar els vehicles implicats en l'accident d'El Vendrell. | Policia Local El Vendrell

 

Afectacions en la calçada 

Els bombers, en veure les conseqüències de la topada, han hagut de girar el vehicle que havia bolcat. També han hagut de desconnectar tots dos cotxes per evitar possibles complicacions. Quan la grua els ha retirat, han netejat la calçada, on hi havia vidres trencats. Això ha provocat que la via hagi quedat tallada durant alguns minuts. La Policia Local ha desviat el trànsit mentre treballaven els serveis d'emergència. 

També et pot interessar


Comentaris