Un home borratxo té un accident mentre conduïa un patinet elèctric al Vendrell

Circulava per la carretera C-31 i ha caigut a terra com a conseqüència de la seva embriaguesa
Un home de 46 anys té un accident mentre conduïa borratxo amb un patinet elèctric al Vendrell | Google Maps

 

 

El passat divendres 8 de febrer, un home de 46 anys veí del Vendrell va patir un accident amb el seu patinet elèctric mentre circulava per la carretera C-31L'accidentat presentava un elevat índex d'alcoholèmia i va caure a terra sense la implicació de cap altre condicionant.

 

Segons les fonts del Diari de Tarragona, al voltant de dos quarts de set de la tarda, el conductor d'un vehicle que circulava darrere, va poder veure com l'home perdia el control de l'aparell i es precipitava sobre l'asfalt a l'entrada del nucli de la capital del Baix Penedès.

 

 

 

 

 

Sanció administrativa de fins a 500 euros

Alertats els serveis d'emergència, una ambulància i una dotació dels Mossos d'Esquadra es van personar al lloc dels fets per fer-se càrrec de la situació. L'accidentat presentava ferides lleus com a conseqüència de la caiguda i un elevat estat d'embriaguesa.

 

Tot i que no ha transcendit si el conductor del patinet va ser multat, el més probable és que se li apliqui una sanció administrativa que pot arribar als 500 euros; ja que a manca de normativa específica, tots els vehicles segueixen el mateix barem i els conductors no poden superar els 0,25 mil·ligrams d'alcohol en sang.

 

Imatge d'arxiu d'un home conduint un patinet elèctric | cedida

 

Et pot interessar: