Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Policia Local busca un home desaparegut al Vendrell

Va desaparèixer al vespre d'ahir divendres, 31 d'agost, a la zona del Tancat
Imatge de l'home desaparegut al Vendrell | Policia Local del Vendrell

 

La Policia Local del Vendrell ha difós a les seves xarxes socials la fotografia d'un home desaparegut ahir divendres, 31 d'agost, a la zona del Tancat, als afores del municipi del Vendrell.

 

Els agents locals, immediatament, han fet difusió del cas i demanen la col·laboració de la ciutadania per tal de trobar-lo. Si alguna persona en sap res, pot trucar al telèfon d'emergències 112 o directament a la comissaria del Vendrell, al 977 15 44 44.

 

Desapareix, altra vegada, la noia de Tarragona internada el centre de menors de Tordera

Esmeralda Leal, una noia de 17 anys del barri tarragoní de Torreforta, va tornar a fugir del CRAE de Tordera —centre per a menors tutelats de la Generalitat—, on estava internada. Leal, que ja havia fugit d'aquest centre del Maresme el 19 d'agost, va desaparèixer el passat dimarts, 28 d'agost i, des de llavors, encara no se n'ha sabut res.

 

La família de la noia, molt amoïnada, va traslladar la seva preocupació a TarragonaDigital i va explicar que, durant les darreres setmanes, «les escapades de l'Esmeralda no són com les que feia a casa, ja que ara es posa en perill, freqüenta companyies que ens preocupen».

 

Foto d'Esmeralda Leal, la menor de disset anys de Torreforta desapareguda | TarragonaDigital.com

 

Una cicatriu sobre la cella dreta

Els familiars, d'altra banda, ha aportat diverses informacions per tal de reconèixer l'Esmeralda, en cas que algú la localitzi. La menor, expliquen, té una cicatriu sobre la cella dreta i una altra de molt marcada, a la cama esquerra.

 

«Problemes de comportament»

Esmeralda Leal, relata la família, «entra al centre, on hi és des del passat mes de gener, perquè el seu comportament a casa no era l'adequat; amb escapades els caps de setmana, tot i que eren escapades en què se n'anava a dormir amb amigues. No com ara, ara se'n va a habitatges ocupats».

 

La família, que viu al barri de Torreforta, justifica l'elecció del CRAE de Tordera perquè «era l'ideal, pels seus problemes de comportament». Ara, diuen, les escapades s'han repetit perquè, en definitiva, no deixa de ser «un centre obert».

 

L'última escapada

El passat 19 d'agost, Esmeralda Leal ja va abandonar el CRAE de Tordera, tot aprofitant una sortida a la platja. En aquella ocasió, la noia va ser trobada pels seus propis parents.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris