Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Pedro Sánchez confirma noves eleccions el 10 de novembre

La caiguda d'un arbre afecta una casa al Vendrell

El fort vent l'ha tombat a la urbanització de l'Oasis
L'arbre que ha caigut pel vent a l'Oasis. | BP Diari

 

El Vendrell ha viscut aquesta nit de dimarts a dimecres un segon episodi de vents huracanats que ha tornat a causar alguns desperfectes. El més notori de tots ha estat la caiguda d'un arbre a una finca de la urbanització de l'Oasis, concretament al carrer de Joan Alcover. L'arbre, un pi, ha estat arrencat a causa del fort vent i ha afectat la tanca posterior de la finca i una part de darrere de la casa, segons han informat des de l'Ajuntament del Vendrell.

 

Els Bombers de la Generalitat han apuntat que la caiguda no ha afectat l'estructura de la casa i que no hi ha perill per als residents. Tot i això, des del consistori s'ha passat un avís al departament d'Urbanisme perquè un tècnic municipal en faci una inspecció. L'episodi de forts vents ha tingut lloc durant la nit, especialment a la zona del Vendrell, per bé que al matí ja havia disminuït molt la seva intensitat.  

 

Segona ventada en dos dies

La d'aquesta nit ha estat la segona ventada en només dos dies que hi ha hagut al Baix Penedès. La primera va tenir lloc entre el diumenge i el dilluns, i va deixar vents huracanats que van fregar els 100 km/hora en llocs com el Vendrell, on van provocar la caiguda de diversos arbres a la via pública. Els Bombers van rebre aquest dia una desena de trucades per desperfectes causats pel vent als municipis del litoral baixpenedesenc, el Vendrell, Calafell i Cunit.

 

A Calafell, l'Ajuntament va informar que la ventada havia causat la caiguda de branques d'arbres o de contenidors a la via pública, però també interrupcions puntuals del subministrament elèctric i de la recepció del senyal de televisió. De moment, aquest dimecres la comarca s'ha despertat ja tranquil·la, després de diversos dies en què el vent ha estat el protagonista meteorològic

 

També et pot interessar:

Surten volant unes plaques d'un sostre a causa del vent a Reus.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris