Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos ferits lleus en un accident a l'N-340, a Creixell

Calafell vol impulsar una zona d'activitats nàutiques al Port de Segur

L'Ajuntament treu a concurs l'explotació de 3.000 metres quadrats en aquest espai
El Port de Segur de Calafell. | Ajuntament de Calafell.

 

L’Ajuntament de Calafell vol impulsar una zona d'activitats nàutiques al Port de Segur, en un espai de 3.000 metres quadrats de superfície. Aquest es destinaria a l'ensenyament de la pràctica de la vela i altres activitats esportives relacionades amb el mar. Al ple ordinari d'aquest dilluns 5 de novembre s'ha aprovat treure a concurs públic l'explotació d'aquesta zona.

 

Des del govern municipal creuen que impulsar aquest tipus d'activitats al Port pot suposar «un argument turístic de primera en un poble costaner que té cinc quilòmetres de platges», segons ha apuntat la tinent d’alcalde d’Esports i de Turisme, Maite González. El projecte s'emmarca, a més a més, en l'objectiu d'aconseguir el segell de turisme esportiu, pel qual González assegura que és imprescindible tenir «serveis com el que prestarà aquesta base nàutica».

 

Cànon anual fix i cànon variable

L'últim argument per impulsar aquesta activitat és el de donar vida al Port de Segur i dinamitzar-ne l’activitat, «amb una inversió que serà important i que crearà molts llocs de treball», ha afegit la regidora. L’explotació que es treu a concurs serà per a quatre anys prorrogables. L’adjudicatari haurà de pagar un cànon anual fix corresponent al lloguer anual que el consistori paga al Port, que serà de 15.000 euros, i un de variable.

 

El cànon variable haurà de ser ofert pels aspirants amb un mínim de sortida de 12.000 euros. L’adjudicatària també haurà d’assumir tots els tributs i taxes, així com els cànons administratius i les despeses mediambientals que corresponguin a la seva activitat.

 

Es posa el nom de tres dones a tres espais

D'altra banda, el ple d'aquest dilluns també ha servit perquè s'aprovés posar el nom de tres dones rellevants del municipi a tres espais, una proposta feta per PSC i PDeCAT, a la qual s'hi han sumat el PP i UAM, i que ha rebut el vot a favor de tots els partits. Així, Montserrat Civit donarà nom al nou centre cívic que hi haurà al Port de Segur, Anna Ortoll donarà nom a la plaça que hi ha a la confluència del carrer de Mallorca i l’avinguda de Mossèn Jaume Soler, al nucli de la Platja, i Josefa Mitjans donarà el seu nom a la plaça existent entre el Clos del Becu i el carrer de Torredembarra, al nucli del Poble.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris