Un jove practicant skate.

Calafell adjudica les obres del nou skatepark del pavelló Joan Ortoll

Substituiran les actuals pistes, que han quedat obsoletes

Les obres de construcció del nou skatepark de Calafell avancen. L'Ajuntament ha adjudicat els treballs a l'empresa Vulcano Skateparks SL, per un cost de 206.404 euros, i el termini d'execució és de cinc mesos. El nou skatepark es farà al costat del pavelló Joan Ortoll i substituirà l'actual instal·lació, que ja havia quedat obsoleta. L'empresa preveu fer millores valorades en 12.000 euros.

Un equipament d'última generació

Des del consistori han explicat que el nou skatepark serà «un equipament d'última generació», que recollirà «les idees que es van demanar als patinadors», que s'anaven queixant des de feia temps que les pistes actuals havien quedat obsoletes. D'aquesta manera, al nou equipament hi haurà zones diferenciades segons l'habilitat o l'edat dels usuaris, i el recinte incorporarà murs, banyeres, rampes, i zones enjardinades o d'ombra.

«Aquesta modalitat de patinatge és un esport en creixement al municipi i ha de poder-se practicar en bones condicions», ha afirmat el tinent d'alcalde d'Urbanisme de Calafell, Miguel Ángel Perín. Per la seva banda, el regidor d'Esports, Artur Peña, avança que el nou skatepark «serà un punt d'encontre dels joves del municipi amants d'aquest esport i dels que vulguin iniciar-s'hi»


Comentaris