Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El nou repte a Calafell del Bady, el gos cec

Gossos en Acció formarà el gos perquè pugui treballar en teràpies amb infants i gent gran
El gos Bady ja és a Calafell. | Facebook Gossos en Acció

 

Gossos en Acció és una entitat ubicada al Port de Segur de Calafell que ofereix teràpies assistides amb animals per a gent gran, nens o persones amb discapacitat. Es va crear el 2013 i també ofereixen formació pels mateixos gossos i els seus propietaris. Ara, tenen un nou repte al davant, ja que aviat començaran la formació d'un gos cec de naixement, el Bady, que una alumna de l'associació ha adoptat recentment.

 

Bady és un 'border collier' de tres mesos i cec de naixement. Tal com expliquen des de la mateixa associació a través de les xarxes socials, el gos estava a una casa d'acollida per a animals al País Basc, quan aquesta veïna de Calafell va veure l'anunci a Facebook i va decidir adoptar-lo. El passat divendres van desplaçar-se fins al País Basc per conèixer l'animal i portar-lo cap a Calafell. Ara, començaran una formació que és un repte, tant per l'associació com per l'animal i la seva nova propietària.

 

Formació per a fer teràpies amb nens i gent gran

Des de Gossos en Acció apunten que el Bady és un gos «molt especial», ja que va néixer cec però és «un supervivent que s'ha adaptat a la seva discapacitat». Per això, el repte que tenen ara és ajudar-lo a ser «un gran gos de treball». Segons expliquen al 'Diari de Tarragona', la formació que es donarà al Bady serà per fer teràpies amb nens i persones de la tercera edat, i també per a ser un gos rastrejador de substàncies, ja que ha desenvolupat molt l'olfacte a causa de la seva ceguera.

 

D'aquesta manera volen donar una nova vida al gos i demostrar que, inclús patint discapacitats com la que té el Bady, aquests animals poden aportar molt a la societat. Gossos en Acció realitza campanyes de protecció i adopció d'animals, a més de formar-los per a tasques de rastreig, salvament o rescat. Està activa a Calafell des de finals del 2013.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris