Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell augmenta els llums de Nadal a Segur i al Poble

L'encesa de la il·luminació es farà aquest divendres 30 de novembre
Llums de Nadal als carrers de la platja de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

L'Ajuntament de Calafell ha anunciat que el municipi augmentarà en un 20% la il·luminació nadalenca durant aquestes festes, passant de 250 punts de llum de l'any passat a 300. Amb aquesta ampliació es reforçaran algunes zones de Segur de Calafell i del nucli del Poble. A més a més, el consistori ha licitat la decoració dels llums de Nadal per als pròxims quatre anys, en un concurs que ha guanyat l'empresa de Roda de Berà Group Innion Lighting per un import de 156.119 euros. 

 

El contracte inclou tant el lloguer de les garlandes com el seu manteniment, la instal·lació, el transport i la retirada. L'Ajuntament de Calafell destaca que amb aquest augment de la il·luminació nadalenca es vol «donar vida al carrer en aquestes dates i ajudar al comerç local durant la companya comercial de Nadal». L'encesa dels llums es farà en un acte públic aquest divendres 30 de novembre, a les 18.00 hores.

 

Setmana Màgica del comerç a Calafell

L'encesa de les llums anirà conjuntament amb l'inici de la campanya comercial de la Setmana Màgica, que se celebra la primera setmana de desembre, coincidint amb el Pont de la Puríssima. Lluïsa Lastra, regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calafell, destaca que, junt amb els comerciants, «hem posat en marxa un altre cop la campanya comercial de la Setmana Màgica, amb grans descomptes i ofertes i espectacles al carrer, perquè la gent pugui avançar les compres nadalenques i, així, tothom pugui gaudir de molts regals i sorpreses».

 

La Setmana Màgica del comerç calafellenc està organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja. Durant aquest cap de setmana també es durà a terme la recollida d'aliments del Gran Recapte, en la qual hi prenen part una quinzena d'establiments de Calafell. Es farà durant el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris