Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell renova l'enllumenat de tres nuclis més del municipi

Es posaran llums led a Bellamar, Calafell Residencial i el sector est de la Platja
La urbanització Bellamar de Calafell renovarà el seu enllumenat públic. | Ajuntament de Calafell

 

Calafell segueix amb la renovació de bona part del seu enllumenat públic. El consistori ha anunciat una ampliació de contracte per canviar 1.200 punts de llum més, i posar-los amb il·luminació led. Per un import d'uns 1,5 milions d'euros, es renovaran l'enllumenat de Bellamar, part de Calafell Residencial i el sector est del nucli de la Platja. A més a més, a Bellamar es vol fer una renovació integral, canviant els punts de llum, els bàculs i els cablejats, ja que la instal·lació està obsoleta.

 

Per la seva banda, a Calafell Residencial es completarà la renovació que es va començar abans de l'estiu en alguns carrers, i al sector est de la Platja hi haurà una renovació total entre els carrers d'Àngel Guimerà i l'Estany. Aquesta zona també té un dels enllumenats més antiquats del municipi, raó per la qual se succeeixen les avaries. La nova il·luminació usarà la tecnologia led, que representa un estalvi econòmic important pel consistori i evita la contaminació lumínica, a més de substituir tecnologies obsoletes i contaminants.

 

Pressupost pel 2018 aprovat definitivament

Aquest anunci de l'Ajuntament arriba just quan s'ha aconseguit aprovar el pressupost municipal per aquest any 2018 de forma definitiva. Va ser en el passat ple extraordinari del 3 d'octubre. El pressupost puja a 47,69 milions d’euros i s’ha desestimat l’única al·legació presentada, del grup municipal de Ciutadans per la quota anual de l'AMI. El capítol d’inversions puja a 6.087.819 euros, però hi ha diferents partides obertes amb l’import mínim, 1.000 euros, que es podran ampliar posteriorment.

 

Els fons provindran de modificacions internes del pressupost i del romanent d’altres inversions que no s’hagin exhaurit, segons han apuntat des del govern local. El pressupost ha estat aprovat definitivament amb la mateixa votació que va ser-ho inicialment, nou vots a favor de l’equip de govern (PSC, UAM, PP), vuit en contra (CiU, CUP i Ciutadans) i tres abstencions (ERC i el regidor no adscrit).

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris