Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Calafell reclama una solució per l'escola Vilamar, que fa deu anys que està amb mòduls

L'Ajuntament també exigeix a la Generalitat que es reparin els desperfectes del Santa Creu
Els mòduls de l'escola Vilamar de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

La fi de la provisionalitat de l'escola Vilamar i la reparació dels desperfectes de l'escola Santa Creu van ser les dues demandes més urgents que l'Ajuntament de Calafell va fer el passat divendres a la Generalitat en la reunió de la taula mixta d'ensenyament. Els responsables del consistori calafellenc van demanar a Ensenyament que es busqui ja una solució definitiva per l'escola Vilamar, que fa deu anys que està amb uns mòduls prefabricats.

 

En paraules de l'alcalde, Ramon Ferré, l'Ajuntament ha reclamat que «la provisionalitat de deu anys del Vilamar ha d’acabar» i que la solució que es trobi «prevegi una segona línia, si amb els anys el nombre d’infants la fa necessària». El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Tarragona, Jean-Marc Segarra, els va respondre a la reunió que el departament està estudiant què cal fer amb aquest centre. «Cap a on hem de créixer és justament el que estem començant a estudiar, i ho farem pensant també en un termini de cinc o sis anys», va apuntar.

 

Els desperfectes de la coberta de l'escola Santa Creu

L'Ajuntament de Calafell també va demanar a Ensenyament que es reparin els desperfectes de la coberta de l'escola Santa Creu, que són les causants de les filtracions quan plou. Des del consistori creuen que cal reparar aquests desperfectes de manera immediata, raó per la qual s'han ofert a col·laborar amb la Generalitat. Segarra va assegurar que el departament determinarà «immediatament» quina és la solució, recordant que «tant Ensenyament com Ajuntament hem invertit molt en aquest centre, i no el podem malaguanyar».

 

Llum verda a l'Oficina Municipal d'Escolarització

Una altra notícia que va deixar la taula mixta va ser la futura creació de l’Oficina Municipal d’Escolarització. Aquesta oficina és una antiga reivindicació de l’Ajuntament que Ensenyament no acabava d’aprovar mai. Ha de servir per gestionar de forma més directa i eficaç les inscripcions de cada curs als centres educatius del municipi. En concret, es posarà una atenció especial al moviment de la població als diferents nuclis i barris, de forma que es pugui planificar la resposta a la demanda perquè, sempre que sigui possible, totes les famílies tinguin plaça en primera opció.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris