Les antigues pistes de tenis Sant Miquel de Segur.

Calafell impulsarà equipaments esportius, cívics i socials a l'antic Tennis Sant Miquel de Segur

Les instal·lacions estan tancades des de fa un anys, però es mantenen en bon estat de conservació

Els veïns de Segur de Calafell guanyaran 7.000 metres quadrats d'equipaments municipals, després que l'Ajuntament de Calafell hagi aprovat de forma definitiva el pla de millora de l'antic Tennis Sant Miquel. D'aquesta manera, l'edifici de tres plantes, la piscina exterior i les pistes poliesportives passen a ser de propietat municipal.

L'acord suposa que el consistori es quedi un 61% dels prop d'11.500 metres quadrats que té aquest espai, situat entre els carrers del Repòs i de Mèxic. La propietat podrà fer habitatges a la part que es queda, tot i que una part seran de protecció oficial.

Bon estat de conservació

Per la seva banda, l'Ajuntament té intenció de donar un ús a aquest equipament de manera ràpida, ja que, tot i que fa uns anys que està tancat, el seu estat de conservació és bo. «Serà un espai molt gran per a usos públics esportius, cívics i socials», ha apuntat l'alcalde, Ramon Ferré, que recorda que aquest nucli segueix tenint «mancances importants en aquest camp».

La prioritat és posar en marxa les pistes poliesportives i la piscina, per la qual cosa només farà falta una posada a punt de les instal·lacions. A més a més, com a part del pla de millora urbana, s'acabarà amb el cul de sac que hi ha al carrer del Repòs, ja que es prolongarà fins al carrer de Mèxic. També s'introduiran mesures de seguretat per la inundabilitat a la zona, seguint l'informe que va emetre l'Agència Catalana de l'Aigua.